Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy valakivel eleinte nem akartatok együtt lenni, de utána mégis beleszerettetek?
Figyelt kérdés
2016. máj. 24. 20:38
1/7 anonim válasza:
Igen. Nagyon féltem tőle, mert arab. Más vallás más kultúra. De annyira akart, hogy belementem a dologba. Ilyen kedves embert még életemben nem láttam. Nem tudna megbántani egy szóval sem, mindene vagyok, imád, a tenyerén hordoz. Full szerelem lett belőle.
2/7 Noblesse Oblige válasza:
A párommal úgy indult kölcsönösen, hogy ebből max barátság lesz. De aztán annyira egy húron voltunk, hogy már nem akartunk mást csak egymást.
3/7 anonim válasza:
Kozos ismerosunk kitalalta h osszeismertet bennunket.Mondtuk h kosz nem keresunk parkapcsolatot.Kozos ism erre kuldott mindkettonknek mailben 1-1fb-rol leszedett kepet,hozzatette h az en defektem 2gyerek volt a srace h tobb mint 1500km-re el.Megint megirtuk neki kulon kulon h kosz nem,mit kezdjunk ezzel.Aztan jott egy mail amire mindkettonket ratett es bemutatott egymasnak minket.Az elso mail utan jott a tobbi,2 het mailezes utan beallitott hozzank.Ezen ugy felcsesztem magam h nem kerdezett meg h kiszallt az autobol,bemutatkozott,en meg duhomben lecsesztem majd elszivtam az utolso cigijet.4ora beszelgetes utan mondtam h mostmar szerintem menjen mert vmennyit aludnom kell,nemsokara ebrednek a torpek.Ezek utan ujra keresett es 3 honap mulva megkerdezte h hozza koltoznenk-e.Masfel eve vagyunk egyutt,nagyon nagy szerelemben:)
4/7 anonim válasza:
Nem, inkább olyan volt, hogy nem társkeresés kapcsán ismerkedtünk össze, így pedig abszolút semlegesen álltunk egymáshoz eleinte. Aztán kialakult némi kötődés, de kapcsolat nem lett, ahhoz korábban kellett volna találkoznunk.
6/7 anonim válasza:
Igen,mert teljesen különböztünk,ami zavart és őt is. Nekem még nem volt kapcsolatom viszont neki jó néhány. Van egy lánya is nekem egy sincs. 4 évvel fiatalabb vagyok máshogy gondolkozok mint ő. Nem akart komoly kapcsolatot , házasodni vagy még egy gyereket sem ez szintén nagyon zavart. Sokszor mondtam magamnak "csak barátok". Majd idővel egy veszekedés után szerelmet vallot. Idővel teljesen bele szerettem ;)
7/7 anonim válasza:
Igen, 4,5 év kellett ahhoz, hogy rájöjjek, nekem ő kell. Azóta is nagyon bánt, hogy ilyen sokáig nem reagáltam a közeledéseire. De nagy a szerelem most közel egy éve! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!