Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizgattam egy sráccal, aki végül közölte, hogy nem akar tőlem semmit, mert még nem heverte ki a volt kapcsolatát. Nagyon gáz lenne, ha felvetném, hogy mégis próbáljuk meg együtt? 21/L
Ciki, nem ciki, ha tetszik a srác, próbáld meg. Szerintem nem nagy a valószínűsége, hogy sikerül, de mit veszítesz?
Az élet egy nagy kihívás, több-kevesebb sikerrel.
Kérdező:Szerintem hagyd,hogy kiheverje bármennyire is bírod.Jó lenne neked az előző csaj árnyékában lenni ebben a kapcsolatban úgy,hogy tudod,hogy még "képben van!"?!Ne add lejjebb az igényeidet.
Tudom,hogy nem nagy segítség,de ez a véleményem. :)
Előző válaszoló:Én még nem voltam ilyen helyzetben és nem bántásból írom amit írok.
Szerintem nem tisztességes,hogy elmész a randira pedig tudod,hogy nem lesz belőle semmi.
Gondolj bele te szeretnéd,ha ezt tennék veled?
Ráadásul mi van ha egy randi után rájön,hogy kellesz neki, te meg szépen lepattintod.Megbántanád és olyan helyzetbe kerülne,mint a kérdező.
Szerintem tisztességesebb lenne ha közölnéd vele az igazat.
De a te döntésed.Én csak leírtam a véleményemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!