Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy a lányok általában csak barátnak akarnak?
Szerintem túl rendes vagy, és nem akarnak elveszíteni egy jó barátot úgy, hogy esetleg összejönnek vele, de aztán meg megromlik a kapcsi.
Vagy alapban rosszul állsz hozzájuk (:
Figyelj, minden rossz szándék nélkül, ennyiből mégis honnan kéne tudnunk a választ? NEM ismerünk téged, NEM tudjuk milyen ember vagy... meg lehet bolondulni az ilyen kérdésektől. Ha megkérdezlek, hogy anyám miért volt dühös ma reggel, tudni fogod a választ?
Írj többet magadról, mert így csak általánosságokat lehet elpuffogtatni. Hogy nem vagy eléggé vonzó, titokzatos, rejtélyes, hogy tudnak rád támaszkodni mint megértő hallgatóközönség, mint barát, de nem látják benned a férfit, nem vagy elég rámenős, határozott, nem mutatod ki eléggé a vonzalmad... ezernyi ok lehet.
Ha felteszel egy rendes kérdést, amivel tudunk mit kezdeni, akkor nagyon szívesen válaszolunk. :)
Ezek szerint a mai lányok buknak a szerzetesekre.
Egyébként az a szöveg rosszabb, hogy "te olyan vagy nekem mintha a bátyám lennél"
Egyetértek az utolsó hozzászólóval, szerintem is így van....
A lányok finoman ezt szokták mondani a fiúnak, ha nem akarják megbántani, de összejönni se akarnak vele.
Azokból lesznek a lányok barátai, akikben nem látnak potenciális jelöltet.
Ne mondj el magadról mindent, ne legyél olyan kis... szóval ismerem hogy milyen vagy.
Ha csajt akarsz akkor ne legyél ilyen.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!