Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Profilképek.Miért retusáljuk és miért csak a legjobb fotókat tesszük fel a netre?
Oké értem,hogy mindenki a legszebb arcát akarja megmutatni,de mindenki tudja,hogy a képen látott személy a valóságban 20-30%az csunyább lesz.Bocs hogy igy fogalmazok.Akkor meg mi értelme lájkokat gyűjteni?A más meg a randizásnál ugy is kellemetlen meglepetés lesz mindkét félnek.
Milyen lelki,pszichés háttere van ennekn az egész szinházasdinak?
Randi oldalakra mindig direkt viszonylag rosszakat teszek fel, utálom a visszautasítást... :) Akinek nem tetszem úgy, az ne is írjon rám...
Facebook profilképnek viszont én olyat, ami nem retusált és nem is filteres, viszont a lehető legjobb szögből lett lőve, vagy pont úgy esett a fény, hogy előnyösen nézek ki rajta, nem látszanak a bőrhibáim, stb. Egyszerűen azért, mert azt tartom esztétikusnak.
Én nem is teszek fel inkább profilképet az arcomról.
Ronda vagyok.
Egy olyan képem van fent, amiről megismer az, aki találkozott már velem/ismer.
Ja igen.
Társkeresőre találtam EGYETLEN jobban sikerült képet magamról, ami tényleg jól sikerült. A macskám is rajta van.
Eddig a legtöbb hölgy csak a macska miatt lájkolt be, az egyik ezt be is vallotta.............
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!