Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt életed legjobb randija?
Figyelt kérdés
Kicsi sztorizgatás. Szívesen olvasnék történeteket arról, hogy milyen volt életed eddig legjobb randija.2020. máj. 24. 20:11
1/4 anonim válasza:
Amikor megismertem a férjemet. Délután 4-től hajnali 2-ig csavarogtunk az első randin mindenfelé. És csak beszélgettünk és beszélgettünk... Olyan volt, mintha mindigis ismertük volna egymást. Közben két megyét utaztunk körbe, vagy 600 km-t utaztunk körbe körbe :D Megtaláltam a lelkitársamat, és ennek már 8 éve. Van egy kislányunk.
2/4 A kérdező kommentje:
Az én legjobb randim úgy alakult, hogy mi már régebben is ismertük egymást. Mivel egész jól kijöttünk. Elhívott vacsorázni. Egy pénteki nap volt. Este be is ültünk egy helyi étterembe. Hozott nekem virágot. Nagyon romantikus volt. Nagyon sokat beszélgettünk. Még a vacsora után elmentünk sétálni. Leültünk egy padra. Addig-addig beszéltünk, hogy oda lyukadtunk ki, hogy én akkor 21 évesen még soha nem láttam a Balatont. Mondta, hogy nekik van Balatonbogláron egy nyaralójuk. És ő nagyon szívesen elvinne oda. Persze mondtam, hogy milyen jó, majd elmegyünk. Akkor felpattant, mondta hogy haza visz. Egy fél óra múlva jön értem és indulhatunk is. Szedjek össze magamnak egy pár cuccot, ami a hétvégére kell. Egyszerre voltam meglepett, és nagyon boldog. Végül belementem, hiszen veszteni valóm nem volt. Éjszaka háromnegyed 12-kor sikerült is útnak indulni. Az egész utat végig beszélgettük, nevettünk. Olyan 5 óra körül értünk Balatonboglárra, egy benzinkútra bementünk, vettünk egy üveg bort. Lesétáltunk a partra. A fűben ülve, borozva. Közösen megnéztük a napfelkeltét. Akkor csattant el az első csók is. Azóta 9 év telt el. Ma már van egy 3 éves kislányunk, aki már többször járt a Balatonon :D
2020. máj. 24. 21:06
3/4 anonim válasza:
Nekem mindig azok voltak a legjobbak, amik nem randinak indultak. Csak ilyen „ismerjük meg egymást” dolog.
Párommal a szüleinél ismerkedtem meg. Strandon voltak családdal. Már ismertük egymást netről, és így tudtunk talizni, mert ugyanott nyaraltunk, de nem gondoltunk bele semmit, csak hogy lesz valaki, akivel tudunk hülyülni egyet. Már 5 éve hülyülünk 🥰
4/4 anonim válasza:
Jaajj, én is „boglári” vagyok amúgy. 😃 Szerelmetes dolog ez a Balaton 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!