Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy alakult életed eddigi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy alakult életed eddigi legrosszabb randija? És a legjobb?

Figyelt kérdés
Ha lehet részletezd mindkettőt.
2013. aug. 14. 21:28
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Estek szét a fogai, leléptem.
2013. aug. 14. 21:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Vakrandi.

A lány a lovaglásról beszélt, én meg a mellettem lévő busz felfüggesztését tanulmányoztam.

2013. aug. 14. 21:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Legrosszabb: akkor volt az első csókom és jól beégtem, mert lefagytam és csak álltam, mint egy hadd ne mondjam mi. Mellesleg én próbáltam beszélgetni, de a csávó nem volt vevő rá, nagyon nem voltunk egy hullámhosszon.

Legjobb: Lehet hülyén hangzik az egész, de pizzázni mentünk, és a végén bementünk a mosdóba (van egy előtér a férfi és a női WC előtt), és az előtérben felemelt és megcsókolt. Tél volt és nagyon hideg, kint sétáltunk, de annyira jó volt, hogy ezt meg sem éreztem.

Hát, kb így volt...

2013. aug. 14. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

Legrosszabb: Elmentünk meginni egy üdítőt, végig (szó szerint) telefonált. Kevesebb mint egy órája voltunk ott, amikor eljátszottam, hogy hívtak, mennem kell, erre benyögte, hogy otthon hagyta a pénzét, úgyhogy én fizettem az üdítőket. Búcsúzáskor le akart smárolni, de nem hagytam. Utána még hetekig hívogatott.

Legjobb: Egész nap sétáltunk, beszélgettünk, mindent fizetni akart nekem (nem hagytam, de a gesztus megvolt...), rumos teát ittunk (tél volt), és azon nevettünk, hogy a pultos csaj milyen szemeket meresztget ránk.:) Annyira emlékszem még, hogy kb. az egész randit végignevettem, nagyon jól éreztem magam. Azóta is együtt vagyunk.

2013. aug. 14. 21:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Megvágtam magam borotválkozásnál,késésben voltam,a villamos meghalt,taxival mentem,ami azért volt jó,mert ha nem én érek oda előbb és ezáltal a lány ül le az én asztalomlhoz,akkor fel se ismertem volna.

A randi telítve kínos csendekkel.

Utána visszafelé bekóstoltak vele.

Murphy bácsi büszke lett volna.

Hazafelé megálltam a pataknál és csak azért nem ugrottam bele,mert túl alacsony volt a víz,hogy belefulladjak XD

2013. aug. 14. 21:38
 6/8 A kérdező kommentje:

Az eddigi legrosszabbakon csak nevetni tudtam...

Viszont a legjobbak tetszetek...

És még moondják páran, hogy a pénzes ürgéget szeretik a nők...

A "sétáltunk és beszélgettünk" nem tudom melyik részében van az a sok pénz...

2013. aug. 14. 21:44
 7/8 anonim válasza:
legrosszabb nem volt de a legjob a 12 közül mejik ?
2013. aug. 15. 00:16
 8/8 anonim ***** válasza:

hát ez nagy volt:DDD köszi

"Hazafelé megálltam a pataknál és csak azért nem ugrottam bele,mert túl alacsony volt a víz,hogy belefulladjak XD"

2013. szept. 26. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!