Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb/legrosszabb leszólítások?
Kinek milyen élményei vannak ezzel kapcsolatban? Nálam a legrosszabb szöveg talán a 'van tüzed?' volt, a legjobbon sokat kellene gondolkoznom. :)
Nektek milyen szövegek tetszettek a legjobban/vagy taszítottak el titeket leginkább?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Ott nem kaptál választ, most felteszed mégegyszer? :D
a fülembe súgták, h "olyan faszállító illatod van" ezen annyira fennakadtam.. ez az egy ami megmaradt szó szerint. jónak nemmondanám. max ha egyéjszakásra mennék.
20L
Honnan ismerjük egymást?
Ezt utálom,olyan béna.Sehonnan b*zdmeg,szívem szerint erre ezt mondanám.
Legrosszabb leszólítás: Szia cica! Van gazdád?
Mi az, hogy "gazdám"?! Azt hiszi, hogy ez a szöveg vicces, pedig szerintem valójában kurv@ megalázó...
Fickó vagyok, de kettő, amit hallottam/olvastam, és amin nagyot amin nagyot borultam:
- Szia, xy vagyok, néha eszem a fikámat! Na már ismered a legrosszabb oldalam :D
- Szia, én tudom, hogy te egy eredeti nő vagy, igazi egyéniség aki teljesen különbözik a többi nőtől... te igent fogsz mondani :D
Leggázabbat egy haverom tolta, és az a szégyen, hogy bejött neki, így hangzott: "szasz g*ci, deee rondaaa vaaaagy" xD.
"olyan faszállító illatod van"
Lehet, csak rosszul értetted a tagolást és fa szállító illatra gondolt, valójában gázolaj és fűrészpor keveréke szaglott rólad xD
"Egy ilyen szép lánynak miért nincs barátja"
Ezt utálom, nem fogok egy vadidegennek magyarázkodni a szerelmi életem kudarca végett.
"Szia, ismerősnek tűnsz. Jársz templomba?" :DD Csak pislogtam :D
"Héhé, én előtted álltam a sorban, engedj oda!" Ha még ez nem lett volna elég, kézzel hátratolt, utána pedig csevegni akart. Hát majdnem megpofoztam az illetőt.
Egyszer buliban: "Szia, a töritanároddal jöttél bulizni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!