Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyamatosan le akarják beszélni rólam a haverjai. Olyan hülyeségeket képesek összehordani, és a legrosszabb hogy néha látom rajta hogy elgondolkozik azon, amit mondanak. Mit csináljak? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. Nem rég óta tart a kapcsolatom vele...barátnőm mutatott be neki. Első pillantásra nem volt az esetem, meg ilyenek, de ahogy többet találkoztam meg beszéltem vele megszerettem. Amikor megismertem mondtam a barátnőmnek, hogy nem tipikusan az én esetem, de hogy egy próbát megér.Az barátnőm barátja meg tipikusan az az ember, aki azt hiszi, hogy mindenbe van beleszólása, és mindenhez van köze.Ez után nem sokkal volt egy buli, ahol többen voltunk.Faluban laknak, csak a barátnőm meg én voltunk lány, rajtunk kívül 6 fiú volt még ott. Az barátnőm pasija kicsit sokat ivott, aztán valahogy szóba jött ez. És mondta hogy mit áltatom magam, meg hogy egyáltalán nem tetszik nekem a barátom, csak sajnálatból vagyok vele hasonlók. Pont ez előtti este beszélgettem erről a barátommal erről, mondtam is neki hogy elsőre nem volt az esetem de ez megváltozott, stb...amire mondta, hogy nem egy barátja mondta neki hogy én csak ki akarom használni, meg hogy úgyis meg fogom csalni, meg nem leszek vele sokáig, és amíg ő lolozik vagy mi az istent csinál, addig én hatszor megcsalom...És ez kb mindennap így megy már. Amikor beszélünk akár telón, és kérdezem h mit csinált ma, mondja hogy találkozott ezzel meg azzal, és képzeljem el hogy megint le akartak beszélni rólam. Egyébként egyáltalán nem ismer a bnőmön kívül egyik se, akkor ismertem meg őket amikor a barátomat. És néha látom rajta, mint a legutóbbi bulin is, hogy tök elgondolkozik rajta, meg eljátszik a gondolattal hogy mi lesz ha én megcsalom meg ilyenek...Már nem tudom mit csináljak. Szinte az összes gyerekkel beszéltem már, persze a szemembe kedvesek...Mit csináljak?
2011. jún. 3. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:
ha szereted és ő is szeret téged, akk ne foglalkozz más véleményével. beszéljétek meg ezt a barátoddal, h megbízik e benned stb. másra ne hallgass, akárki akármit mond...
2011. jún. 3. 15:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Csak az zavar a legjobban, hogy egyáltalán nem ismernek, akkor miért mondanak neki ilyeneket, hogy meg fogom csalni meg hasonlók...
2011. jún. 3. 15:32
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem a másik 5 haverja is megdugna,és ba.ssza a csőrüket hogy foglalt vagy.Tipikus.. talán még járnának is veled.Irígyek.Ne foglalkozz velük.Én többet egyikkel se állnék szóba.A pasidat meg biztosítsd hogy te nem vagy olyan csaj(még ha igen is,akkor is hitesd el hogy bízhat benned).Biztosítsd hogy neked nagyon bejön,és élvezel vele lenni,és adjon esélyt,stb.Szoval alaposan beszéld le,majd szexeljetek egy hatalmasat ;) Meg lássa hogy keresed a társaságát,szervezed a programokat,stb.Ez sokat elmond.Meg röhögj rajta ha meséli.Ez is azt mutatja hogy alaptalan.
2011. jún. 3. 16:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Bebiztosítom én ahogy tudom:)...Vagyis hát próbálom...Azért remélem nem sikerül majd nekik:D Én nem hagyom!:P Köszi a választ!
2011. jún. 3. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!