Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
És ha ez volt életem legrosszabb döntése?
Ha nem szereted már és mégis vele maradnál, akkor azzal nem neki hazudnál a legnagyobbat, hanem magadnak!
Jól döntöttél, ne legyen lelkiismeret furdalásod!
A volt pasid is megfog nyugodni, hidd el!
Köszönöm az eddigi válaszokat:)
Tényleg nagyon erősen gondolkozom rajta h vissza kellene csinálni az egészet. Szerintetek akkor is lehet h ő az én örök társam ha sosem voltam úgy igazán szerelmes belé? Ha sosem volt az a lángolás, vibrálás? Inkább csak nagyon nagyon erős szeretet, barátság, kötődés?
első válaszolónak van igaza, a többieknek nincs....a szerelem nem örök, és ez nem hazugság
de komolyan mondom, sosem akarok olyan életet élni mint ti, mert a ti logikátok alapján mindenkit 5 évente ki lehetne dobni, szánalmas hozzáállás, veletek is ezt kellett volna tenni, amikor kisgyerekek voltatok, 5 év után kidobni.....ja bocs, most nem a családról volt szó! na de mit gondoltok, mégis hogy "készül" egy család? ennyit erről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!