Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legjobb/legrosszabb leszólítások?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb/legrosszabb leszólítások?

Figyelt kérdés

Kinek milyen élményei vannak ezzel kapcsolatban? Nálam a legrosszabb szöveg talán a 'van tüzed?' volt, a legjobbon sokat kellene gondolkoznom. :)

Nektek milyen szövegek tetszettek a legjobban/vagy taszítottak el titeket leginkább?

2012. márc. 9. 01:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az egyetem lépcsőjén :

,,Sziaaaa, mondták már neked,h milyen szép a lófarkad??

Mivaaaann???!

2012. márc. 9. 11:00
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Leggázabb:

-Szia, megtetszettél nekem, mert a te fogaid is úgy kiállnak, mint az enyémek.

-Szia! Nincs nagy tapasztalatom a csajozásban, mit kéne mondanom neked, hogy ma éjjel lefeküdj velem?

Az "ismerősnek tűnsz valahonnan", gyenge próbálkozás, de ha tetszik a srác, akkor szívesen beszédbe elegyedem vele, legalább volt mersze odajönni hozzám.

Frappáns most nem is nagyon jut eszembe, szerintem a magyar srácok nem valami ügyesek ebben. De sebaj, én díjazom a merészséget, hogy egyáltalán odajön hozzám. Én tuti elsüllyednék, ha valakihez odamennék, és az elküldene.

2012. márc. 9. 11:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Eddigi életem legrosszabb, leggázabb leszólításai valahogy így szóltak:

- Úgy nézel ki, mint a harmadik barátnőm. Eddig 2 barátnőm volt!

- Ez teveszőr pulóver? Megismertem a púpokról.

- Szia! Iszol egy kólát? Hozzál már nekem is...

- Ne szólj semmit, fel vagy szedve!

- Szia! Huszonöt centi!

Frappánsat most én se tudok. :D Jó, mondjuk miután hazaértem, és megint eszembe jutottak ezek a dumák, otthon azért jókat derültem rajtuk utólag.

2012. márc. 9. 11:13
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Hopp, eszembe jutott egy, ami tetszett. :)

- Bocsánat a zavarásért, de megpróbálhatlak elcsábítani?

Ez a srác nagyon aranyos volt, emlékszem, a végén még a számomat is megadtam neki. :)

2012. márc. 9. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!