Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb/legrosszabb leszólítások?
Kinek milyen élményei vannak ezzel kapcsolatban? Nálam a legrosszabb szöveg talán a 'van tüzed?' volt, a legjobbon sokat kellene gondolkoznom. :)
Nektek milyen szövegek tetszettek a legjobban/vagy taszítottak el titeket leginkább?
Az egyetem lépcsőjén :
,,Sziaaaa, mondták már neked,h milyen szép a lófarkad??
Mivaaaann???!
Leggázabb:
-Szia, megtetszettél nekem, mert a te fogaid is úgy kiállnak, mint az enyémek.
-Szia! Nincs nagy tapasztalatom a csajozásban, mit kéne mondanom neked, hogy ma éjjel lefeküdj velem?
Az "ismerősnek tűnsz valahonnan", gyenge próbálkozás, de ha tetszik a srác, akkor szívesen beszédbe elegyedem vele, legalább volt mersze odajönni hozzám.
Frappáns most nem is nagyon jut eszembe, szerintem a magyar srácok nem valami ügyesek ebben. De sebaj, én díjazom a merészséget, hogy egyáltalán odajön hozzám. Én tuti elsüllyednék, ha valakihez odamennék, és az elküldene.
Eddigi életem legrosszabb, leggázabb leszólításai valahogy így szóltak:
- Úgy nézel ki, mint a harmadik barátnőm. Eddig 2 barátnőm volt!
- Ez teveszőr pulóver? Megismertem a púpokról.
- Szia! Iszol egy kólát? Hozzál már nekem is...
- Ne szólj semmit, fel vagy szedve!
- Szia! Huszonöt centi!
Frappánsat most én se tudok. :D Jó, mondjuk miután hazaértem, és megint eszembe jutottak ezek a dumák, otthon azért jókat derültem rajtuk utólag.
Hopp, eszembe jutott egy, ami tetszett. :)
- Bocsánat a zavarásért, de megpróbálhatlak elcsábítani?
Ez a srác nagyon aranyos volt, emlékszem, a végén még a számomat is megadtam neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!