Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Profilképek.Miért retusáljuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Profilképek.Miért retusáljuk és miért csak a legjobb fotókat tesszük fel a netre?

Figyelt kérdés

Oké értem,hogy mindenki a legszebb arcát akarja megmutatni,de mindenki tudja,hogy a képen látott személy a valóságban 20-30%az csunyább lesz.Bocs hogy igy fogalmazok.Akkor meg mi értelme lájkokat gyűjteni?A más meg a randizásnál ugy is kellemetlen meglepetés lesz mindkét félnek.

Milyen lelki,pszichés háttere van ennekn az egész szinházasdinak?

2020. máj. 26. 21:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem igaz. Én a legrosszabb képeimet töltöm fel, ha valamelyik nem elég rossz, akkor kicsit javítok, izé... rontok rajta. Egyszerű így az élet, mert az elmúlt 6 évben egy randim sem volt.
2020. máj. 26. 21:13
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Én azt bírom, mikor ismeri az ember az illetőt, aki kirak egy képet és alatta istenítik, "milyen jó vagy" "hú de szép vagy" stb. és közben tudod, hogy ronda mint a bűn és csak röhögsz, hogy teljesen eldeformálják az illetőt, hogy szépeket írnak neki és még el is hiszi az adott illető az a legnagyobb baj :D
2020. máj. 26. 21:15
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok fotogén, képeken borzalmasan nézek ki, élőben viszont azért megnéznek meg bejövök sokszor. Olyan profil képet keresek, ami rám jellemző arckifejezéssel ábrázol. Konkrét retusra nincs szükségem, de a fényekkel azért lehet játszani. Kb 5-10 évente egyszer készül rólam jó fotó, sajnos.
2020. máj. 26. 21:15
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az előző én sem vagyok fotogén, pedig a tükörben szépnek látom magam és élőben is szoktam dícsérni. Nem szoktam retusálni, javítani a képeimet, de azt azért megnézem, hogy jól sikerült legyen (ami nálam nem túl gyakori :D )
2020. máj. 26. 21:25
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon ritkán teszek fel képet de azokhoz nem nyúlok. Nem is értek hozzá.

Azért teszek fel jól sikerült képeket mert az ember az albumba is azt ragasztja be. Egyszerűen mert a szép az esztétikus nem a grimaszos becsukott szemű kócos fáradt vagy amin kövérnek tűnik az ember.

2020. máj. 26. 21:33
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Én sem vagyok fotogén, és sajnos egyébként sem nézek ki jól. Profi fotós kell, hogy vállalható legyek - mármint annyira profi, hogy pl. a főiskolai tablóképemet újra kellett csináltatni egy másik fotóssal, mert az elsőnek a tudása sajnos kevésnek bizonyult ahhoz, hogy elfogadhatót hozzon ki belőlem.

Épp ezért soha, sehová nem teszek fel képet magamról. A natúr rusnyaságomat nem mutogatom, átverni pedig senkit nem akarok. Egyedülálló is vagyok... Jó, nem azért, mert sehol nincs rólam kép, hanem azért, amiért nincs...

2020. máj. 26. 21:40
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen meg tudom érteni, hogy nőknek és férfiaknak is dilemma, hogy milyen képpel jelenjenek meg a társkeresőkön. Egyrészt nyilván senki nem akarja csalódást okozva kezdeni az eső randit, mert akkor 90%, hogy az a randi meg van lőve, így a valóságtól túlzottan elrugaszkodott képpel előrukkolni nem tanácsos. Ugyanakkor a kevésbé vonzó arcúaknak az sem előnyös, hogyha valaki realista fotót közöl, mégpedig azért nem, mert a legtöbben arc alapján válogatnak a társkeresőkön, méghozzá egy másodperc alatt: ha valaki nem néz ki jól, meg se nézik az adatlapját, az első szűrőn kihull. A dilemmát tapasztalataim szerint a kevésbé szép nők többsége általában úgy kezeli, hogy távoli fotót rak ki magáról, alacsony felbontásban, hogy nagyítani se lehessen. Egy kisebb hányaduk viszont inkább a direkt csalást választja: 5-10 éves fotót használ, vagy manipulált, elkent képet, amelyen nem látszanak vagy homályosak az arc finomabb részletei. Ez utóbbiak tehát inkább vállalják az első randin okozott csalódást, hogy többen írjanak nekik. Hogy eredményességét nézve melyik a jobb stratégia, azt csak találgatni lehet, de az utóbbi stratégia kétségtelenül etikátlanabb.

Én egyébként azt szoktam csinálni, ha sejthetően manipulált a kép, hogy kérek másikat is - persze a legtöbb nő erre azonnal elmenekül, hogy ne kelljen magyarázkodnia, de ezzel a közvetett beismeréssel legalább tiszta víz kerül a pohárba.

2020. máj. 26. 21:42
 8/23 anonim ***** válasza:
En direkt nem a legjobb kepeket teszem ki sokszor, mert ugy erzem az nem en vagyok. Bar mondtak mar, hogy eloben szebb vagyok, mint kepeken. :D
2020. máj. 26. 21:45
 9/23 anonim ***** válasza:

Sosem volt és nem is lesz retusált/manipulált fotó a profilképem. Viszont egyértelmű,hogy nem teszek ki olyat ami nagyon nem előnyös. Ahogy írják többen: előnyös, de én vagyok....

Én az ellenkezőjét nem értem, miért tesz ki valaki olyan profilképet -ha kitesz- ami nem előnyös? Minden nap szembesül azzal,hogy de sz..l nézek ki?

2020. máj. 26. 21:47
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Akik nem igazán fotogének, hogy mennek nyilvános helyre, összejövetelre, rendezvényre? Már mindenhol fotóznak. Rólam pl néha tök jó kép készül, szinte sztárfotó (10 %-ban), néha átlagos, és sajnos van az a jó 40 %-a a képeknek, ami hihetetlenül csúnya. Pedig épp ott tudom hogy jól éreztem magam, dicsértek, amúgy is szoktak, aztán meglátom a fotót.. :)
2020. máj. 26. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!