Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Profilképek.Miért retusáljuk és miért csak a legjobb fotókat tesszük fel a netre?
Figyelt kérdés
Oké értem,hogy mindenki a legszebb arcát akarja megmutatni,de mindenki tudja,hogy a képen látott személy a valóságban 20-30%az csunyább lesz.Bocs hogy igy fogalmazok.Akkor meg mi értelme lájkokat gyűjteni?A más meg a randizásnál ugy is kellemetlen meglepetés lesz mindkét félnek.
Milyen lelki,pszichés háttere van ennekn az egész szinházasdinak?
2020. máj. 26. 21:12
11/23 anonim válasza:
Alacsony felbontásút szerintem azok tesznek, akik nem rendelkeznek drága telefonnal, illetve azok akik nem szeretnék hogy ismeretlenek stíröljék őket a képernyőn, inkább a személyes találkozásban hisznek.
12/23 anonim válasza:
Szerintem aki nem néz ki jól, az ebből mindenképp csak rosszul jöhet ki. Vagy "csal" és azért, vagy nem és azért... Aki jól néz ki, annak pedig szinte mindegy: ha nem csinál semmi különöset a képpel, úgy is jó, ha igen, akkor sem lesz az a durva átverés hatása.
13/23 anonim válasza:
Alacsony felbontásút azok is tesznek akik nem nézik,hogy rossz a minőség csak azt,hogy jól néznek ki rajta.
14/23 anonim válasza:
#10 Nem megyünk. Ha mégis, figyelünk és elkerüljük, hogy rajta legyünk a képeken. Ez többnyire megoldható, tényleg csak résen kell lenni és gyorsan arrébb iszkolni. (#6 voltam, aki ronda is, ezért mindig így "cselezgettem")
15/23 anonim válasza:
Nem mindegy? Amióta létezik a fotózás, azóta retusálják a képeket, csak a kezdetekben manuális retus volt.
16/23 anonim válasza:
Azért rossz neked a minőség mert a tv-dre kivetítve stírölöd a csajok képeit :) Meg a monitor méretű telefonodon nagyítgatsz rájuk :) Más meg feltette a kis semmilyen telefonján, és nem gondolt bele mivel fogod nézegetni.
17/23 anonim válasza:
Megpróbálok jó képet feltölteni magamról, de nem akarnék máshogy kinézni rajta, azaz egyezik a valósággal
Ráadásul engem rosszul érintene ha valaki azt mondaná hogy képek jobban nézek ki
18/23 anonim válasza:
#10: hallottál már a saját képmáshoz való jogról? Ha valaki engedély nélkül készít, urambocsá' tesz ki nyilvános felületre fotót olyasvalakiről, aki nem akarja ezt, az simán perelhető.
19/23 anonim válasza:
#18: és te hallottál arról, hogy rendezvények szabályzatában benne van, hogy sajtó fotó készülhet, ha nem tetszik, akkor maradj otthon.
20/23 anonim válasza:
#19: nem igazán értem, hogy miért kellene otthon maradnom, egyszerűen csak arra a rendezvényre nem fogom betenni a lábam, értelemszerűen. És nem veszítek vele semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!