Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-35 év közötti férfiak! Ti miért vagytok most éppen szinglik? Tervezitek megtalálni az egyetlent?
Figyelt kérdés
Vagy még úsztok az árral komolytalanul ennyi idősen is?2020. máj. 11. 17:09
11/15 anonim válasza:
Utolsó, sokkal rámenősebbnek kell lennie, szinte le kell rohanni egy csajt, hogy ne legyen se esélye, se ideje elutasítania téged.
13/15 anonim válasza:
Egyetlen nem létezik, csak aktuálisan tökéletes. (1válás+jelenleg épp a 3.élettársi kapcsolat)
14/15 MolotovPunk válasza:
Így alakult.Voltak komoly kapcsolataim és alkalmik is.Legutóbbi komoly kapcsolatom 2014-ben ért véget.Azóta 1-2 alkalmi barátnőm volt,de komolyabb kapcsolatot csak olyan nők akartak tőlem,akik nem jöttek be egyáltalán nekem.Jelenleg sodródok az árral,nem is keresek görcsösen barátnőt évek óta.Barátnő nélkül több szabadidőm van.
32/F
15/15 anonim válasza:
22 F Rá kell másznod teljesen beszédben hatni kell rá addig amíg megadja magát. Én 53 éves Férfi vagyok van tapasztalatom a nők iránt,én voltam házas el is váltam 1 szer,de nincs gyerekem,és hogy miért? Mert sex függő volt de én nem kértem belőle így ketté vált az utunk,és most van egy komoly feleség választott ő egy kisit idősebb nő van egy 22 éves lánya ,és kedves nő az akivel megismerkedtem,és milliárdos USD ban pedig Kínai nő egyszer volt házas és a volt férje meghalt,így úgy gondolta van még egy kis idő amit valakivel együtt tölthet a lányával,és a jövendő férjével,a lánya űrghajósnak tanul,és az anyja támogatja benne. A jövendőbeli asszonyom pedig 59 éves kicsit idősebb mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!