Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35-45 közötti hölgyek?
Engem hajdobálás esetén sem lehet mert a hajamat nem azért dobálom, hogy flörtöljek, hanem mert a szemembe lóg :-)
Szerintem azon teszteld, hogy megfogod a kezét, játszogatsz a kezével, ujjaival. Ha nem engedi, vagy csak mereven tartja a kezét, az nem jó jel. Ha vissza simogat, az viszont igen. Amúgy minek az első randin csókolózni?
Most mondjam azt, hogy rég rossz, ha engedélyt kérsz hozzá? Úgyis érezni egy nőn, ha bejössz neki. Ha nem érzed, valószínű nem jössz be eléggé.
Nyilván olyankor rossz ötlet csókkal próbálkozni, ha a nő visszakozik.
De a legtöbb nő elolvad a határozott férfiaktól.
Engem kétszer rántott magához férfi úgy, hogy esze ágában se volt megkérdezni, megcsókolhat-e és életem legszebb 2 csókja volt, még a halálos ágyamon is emlékezni fogok rá. Egyszerűen benne volt a levegőben. Nyilván egyértelmű volt, hogy imádtam velük lenni. Mindkettő szerelem volt, csak a vak nem látta és meg volt az előzménye. Minden más esetben tolakodónak éreztem volna és nem biztos, hogy így sült volna el, ahogy ez a kettő sikerült. Azóta minden csókot ehhez viszonyítok és ezekhez képest semmi, csak vérszegény utánzat az, amikor a férfi engedélyt kér vagy azt kéri, hogy én csókoljam meg.
Egy középkorú nő is arra vágyik a legtöbb esetben, hogy a férfi legyen erősebb és dominánsabb nála. Én legalábbis biztosan. Engem eléggé le lehet hengerelni magabiztossággal és szenvedéllyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!