Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-35 év közötti férfiak! Ti miért vagytok most éppen szinglik? Tervezitek megtalálni az egyetlent?
Táras táncbulikon ismerkedek, karantén előtt szingli voltam, így azóta is.
Nem hiszem az "egyetlen"-ben. Sok nő tökéletes társam lehetne. Igen, meg fogom találni.
35F
Lássuk csak.
Most pont 35 éves vagyok.
2 éve elváltam.
1. még 1x nem akarok megházasodni, ezzel eleve legalább a nők 30-40%-át elvesztettem ha hosszútávú kapcsolatot szeretnék
2. gyereket sem szeretnék, ezzel még 30-40%-át elvesztettem a nőknek akivel hosszútávú kapcsolat lehetne
Szóval marad kb 20%-a a nőknek akiknél lehet esélyem.
Mármint hosszútávra.
De ebből kb 15%-nak tuti nem kellenék én külsőre.
Nekem kb 4%-uk nem kellene külsőre.
ergo marad 1% akiket bazira nem tudom hol fogom megtalálni.
Jelenleg a hol és a mikor a kérdés.
Az elmúlt 2 évben 2 kapcsolatom volt de csak rövid ideig tartott, pár hónapig. ÉS lehet, hogy csak ilyen fog jutni, de akkor hazudnom kell állandóan.
31 vagyok! Ilyenkor már felgyorsulnak az évek! Legalábbis úgy tűnik hogy, olyan gyorsan elmúlik az idő!
Nehezen tudok megbízni egy lányban! De ami késik, az nem múlik csak, a megfelelő társat kell megtalálni/vagy társnak kell megtalálnia!☺️
22 vagyok
Igazándiból utóbbi időben totál rá zsongtam a barátnő témára, mivel utoljára 2012ben volt és most sorra kaptam a vissza utasításokat ettől iszonyat magam alatt lettem és csak rosszabb lett.
Önbizalom hiány lvl9999999999.9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!