Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pozitív Tinder történeteitek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pozitív Tinder történeteitek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretném, ha kommentben elmesélnétek a pozitív történeteiteket, egymásra találásokról, akár házasságról. Nagyon sok negatívat hallani a Tinderről, és gondoltam hátha akad közöttetek olyan is, akinek más a tapasztalata.

Röviden elmesélem én is az enyémet kezdetnek. Két éve kezdtem el használni ezt az appot, egy három éves együttélés és szakítás után. Gondoltam úgyis egyedül vagyok és hát miért ne. Összesen 13 emberrel találkoztam akikkel igazából nem annyira voltunk egy hullámhosszon, mint kiderült. Erről is lehetne mit mesélni, mert vicces helyzetek elé kerültem. Most ezt a részét hagyjuk. A 14. srác viszont már kezdetektől fogva teljesen más volt, mint az elődei. Így utólag tényleg félelmetesen más volt, és nagyon megvolt az összhang. 4 napot beszélgettünk végig online reggeltől estig, és utána találkoztunk először. Az volt a legmeglepőbb, hogy a személyes találka is legalább ennyire jól folytatódott, gyakorlatilag már aznap elcsattant közöttünk az első csók. Utána pedig hónapokon keresztül minden nap jött hozzám és ez annyira meglepő volt. Én nem ezt tapasztaltam előtte. Soha senkit nem érdekeltem ilyen szinten korábban. Végül összeköltöztünk. Nem akarok olyan hosszan nyáladzni tovább, mert lehet, hogy ez így nem olyan érdekes. Szóval a lényeg, hogy jelenleg most vagyok 4 hónapos terhes és alig várom hogy kiderüljön végre, hogy lányunk vagy fiunk lesz. :)

Remélem kedvet kaptok elmesélni, hogy veletek történtek-e hasonló pozitív élmények a Tinder kapcsán.

2020. ápr. 23. 13:31
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
61%
#20 ez egész jó hasonlat. Annyival spékelném meg, hogy ha egyszer összejön a "Jó dobás", akkor jön rá az ember, hogy hoppá, most hogyan tovább, mert eddig hónapokig csak az ment, hogy dobálta a kockákat...
2020. ápr. 23. 17:08
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

#20: Vagy amikor autóversenyben van aki alapból előrébb indul. Na most a nő egyből a rajtvonaltól indul, te meg 100 méter hátránnyal egy rossz Trabanttal, ami ráadásul minden rajtnál lefullad legalább 100-szor (= a nők akik nem írnak vissza meg eltűnnek beszélgetés közben).

És diszkvalifikáltak téged több pályáról is, csak úgy (= amikor nincs match).

És neked még a váltód is manuális (= neked kell kezdeményezni, előrébb vinni a dolgokat, stb).

És a boxba is többször kell beállnod (= mert kell egy kis pihenés a kikosarazás/barátzóna után).

Nekem ne mondja senki, hogy párkeresés téren ki van egyenlítve a helyzet.

2020. ápr. 23. 17:09
 23/30 A kérdező kommentje:

Világ életemben úgy gondoltam, hogy ha az a nagy pillanat nem úgy sül el, mint ahogy én azt elképzeltem akkor nekem arra a kapcsolatra nincs szükségem. De inkább ez úgy reálisabb, ha azt mondom "pillanatok", mert a normális az, ha adunk több esélyt azért egynél. Szerintem ne aggódj ezen, mert ez mindenkinél változik, vagy csak én érzem magam türelmesebbnek most, mint 10 évvel ezelőtt nem tudom...

A lényeg, hogy ha már a mi példánkról beszélek ez sem teljesen olyan volt először, mint amit minimum elvártam volna. :D De simán kialakult és összeszoktunk minden téren. Szóval sok sikert és majd írd meg a jövőben mi lett végül. :)

2020. ápr. 23. 17:38
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

@21: igen, ez a másik gond :( Ezt már többször írtam én is.

Lány barátok mindig mondják, hogy mennyire lenyűgözte őket, hogy a férfi magabiztos volt az egész randin, nem izgult, nem volt zavarban, szóval igazi férfi volt.

Mindig meg szoktam kérdezni őket, hogy szerintük az a férfi, aki ennyire gyakorlott a randizás terén, az hol szedte össze a tudást/tapasztalatot?

Mert én például mielőtt randizni kezdtem, 6 évet voltam kapcsolatban (nyilván a randi skilljeim nem fejlődtek sokat), utána meg "dobáltam a kockát".

Valahogy mindig az a vége az ilyen magabiztos, tudja, hogy hogyan kell randizni szotiknak, hogy kiderül, a pasas 2 okból nem izgul:

- rengeteg randija van, van hol gyakorolni

- ha mégsem jön be neki egy randi, akkor sem gond, ő azon kevesek közé tartozik, aki nem "dobálgat", mert gyakran visszaírnak neki

(ez is olyan, mint az állásinterjú, az elsőn ott izzad az ember, az 5.-en annyira laza, hogy megvan az állás. Csak 5 interjút összehozok pár héten belül, 5 randihoz meg hónapok kellenek :))

2020. ápr. 23. 17:39
 25/30 anonim ***** válasza:
61%
#23-hoz: Köszi a válaszod! Ha még a fejemben lesz, akkor mindenképp beszámolok a fejleményekről :)
2020. ápr. 23. 17:45
 26/30 anonim ***** válasza:
61%

Szerinted hol van ennyi kapacitàsa egy dolgozo embernek hogy 100 emberrel ismerkedjen 2 hónap alatt? Radasul ezek nagy resze nem kapcsolatot keres. Mire eljutok odaig akivel erdemes legyen isnerkedni hagyom is a francba. Ha szexrol van szo teljesen mas a helyzet igen a nok elonyben vannak. De itt most komoly kapcsolatrol van szo

2020. ápr. 23. 18:48
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem is értem nyomi srácok miért válaszolnak ilyen kérdésekre.
2020. ápr. 23. 18:51
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

26: akkor legyen a szám mindkét oldalon a tizede.

Te megteheted, hogy nem jön be az illető, nem szimpatikus, nem vagy biztos magadban, akkor közlöd, hogy "TOVÁBB", és folytatod az ismerkedést a következő jelölttel. Ha hülyével találkozol, 2 perc alatt lepattintod, és jöhet a következő.

Én ha hülyével találkozom (és ahogy mondtam, hülye nőből sincs kevesebb, mint hülye pasiból), és azt mondom, hogy "TOVÁBB", akkor lehet, hogy 2-3 hét telik el, mire jön a következő.

Te ha éppen nem érsz rá a munka miatt, akkor megteheted, hogy szünetelteted a dolgot pár hétre, mert mikor újra van időd, gyorsan találsz próbálkozót.

Én ha éppen nem érek rá a munka miatt pár hétig, akkor hiába térek vissza az ismerkedéshez, lehet, hogy újabb hetek mennek el azzal, hogy egyáltalán maga az ismerkedés összejöjjön valakivel.

Most komolyan, mit nem lehet ezen érteni? Azt, hogy az a 100 egy hasraütött szám volt? Hogy lehet, hogy nem 100, csak 50? 30? 20? 10? Az az ócska 10 nekem egy jó éves adag.

2020. ápr. 23. 19:02
 29/30 anonim ***** válasza:
80%
Nincsen (még) :D
2020. ápr. 25. 18:34
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm nyáron házasodott tinderről. Egy másik most költözött össze a párjával szintén onnan. Nagyon bevált a legtöbb ismerősömnek, persze át kell esni egy szívás perióduson, kicsit olyan mintha fényes tárgyakra hinnéd azt a koszbna aföldön, hogy arany, de KIZÁRT, hogy ennyi emberből egy ne legyen jó. Nekem volt 3 éves kapcsolatom (most is jóban vagyunk de már nem úgy gondoltunk egymásra) aztán 20(!!!) emberrel találkoztam fél év alatt, rossznál rosszabb tapasztalatok, romlott az önbizalmam, teljesen elfelejtettem mit is keresek, kicsit rászoktam az egészre, rájöttem, hogy nem is akarok kapcsolatot. Tartottam egy év szünetet és most megint feltettem, aztán letöröltem mert találtam valakit akivel már videocsetelve beszélünk a koronavirus miatt, alig várom, hogy találkozzunk, teljesen kizártama bőség zavara tényezőt csak optimista vagyok vele kapcsolatban, drukkoljatok, hogy jó legyen:)
2020. máj. 6. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!