Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem fog el valami rossz érzés, akár undor, amikor pl: Badoo-t vagy Tinder-t használtok?
Még sosem volt olyan kapcsolatom, ahol az internetről ismertem meg a lányt.
Jelenleg nincs barátnőm és nem szeretnék megint az eddig tapasztalt átlag fél-egy éves ideig újra egyedülálló lenni...
Felnéztem az említett oldalakra és teljesen elkeseredtem, nekem pasiként totál nincs kedvem tenni mindenkinek az agyam és sok olyan lány van fent, akiktől tényleg elkeseredem. :D Nem erre van szükségem jelenleg, hogy kövér és számomra nem szimpatikus külsejű mindenféle lányt dobáljon elém egy társkereső.
Nem nekem találták ki ezt a netes ismerkedést. :(
Akkor ne menjél fel, bástya, ennyi az egész.
Ha nyugtatja a lelkedet, akkor ne látogasd ezeket az oldalakat.
Nem, mert nem használom őket. Ha meg használnám őket, akkor arra, amire valók: Szexet keresni. Az egész egy húspiaci katalógus, szóval nem tudnék komolyan venni egy olyan nőt, akit ilyen oldalon ismertem meg. Ha a másik fél fél perc alatt döntött arról, hogy megakar ismerni a képeim alapján, akkor miért akarjak én is tőle többet, mint szex?
Neten ismerkedtem már, pl. facebookon és ilyesmiken. Ott nem erről szólt az egész, szóval az más volt.
De, igen. Undorító a képmutatás, vetítés, ego tuningolás ami ott megy, tele kamuval.
Nekem volt tinderről szexpajtim, randijaim, és kapcsolatom is, de lehangoló, ahogy az összes "társkereső".
Elém csupa profin beállított képes, egzotikus helyeken profi pózós, nagyon jól kinéző közgazdász nőket dobál, ezért az a véleményem amit fent írtam.
Az valami borzalmas! Küldenek értesítést, hogy XY kedvel téged, jön a szívecske XY küldte, stb... Megnézte a profilom vissza megnéztem az övét, majd írtam neki 1 sort, azóta se szó se beszéd mintha valami robot lenne, nem válaszol nem kommunikál holott Ő keresett meg engem nem én "kezdeményeztem". Valami nem stimmel ott az biztos. Ha egyszer én valakire tetszik gombokat nyomok, megnézem a profilját akkor én kerestem fel őt először is ugyebár, átvitt értelemben, erre reagál valaki majd felszívódok?!
Akkor én vagy robot vagyok, vagy csak szórakozásból vagyok ott még akkor is lehet kamu ha "hitelesített" a profilja, ugyanis lehet jót nevet mindenkin. Egyszerűen olyan dolgok vannak ott ami teljesen ellentétes mindennel. Hihetetlen. Én nem ajánlom az oldalt személy szerint abszolút.
A másik "kedvencem" az offline felhasználók, akik profilja ugyan elérhető, tele van képekkel , leírással stb... És évek óta vagy hónapok óta nem is használja ergo nem lép be az oldalra. Akkor mégis minek? Törölje le magát az ilyen... Sokminden van azon az oldalon ami nem stimmel.
Például írsz neki, majd kiderül 2! Hónap múlva jaaa ő azt nem is használja utoljára tavaly nyáron lépett be, és ezt is egy közös ismerősöktől tudtam meg. Hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!