Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tinderen vagy Badoon van erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen vagy Badoon van erre esély?

Figyelt kérdés
Sikerült már valakinek szexpartnert találni vmelyik tarskereson? Ilyen céllal van ertelme keresgélni ezeken? Ha igen, akkor melyiken? Plusz a Tinder vagy a Badoo a jobb e?

2020. febr. 13. 20:46
 1/9 A kérdező kommentje:
UK-ban dolgozok.
2020. febr. 13. 20:54
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Mindkettőn. Tinderen talán könnyebb volt. Mivel konkrétan az első üzenetemre azt írták többen, hogy inkább hozzá(!) menjek át egy kávéra... és ne kávézóban kezdjük.

Badoon viszont komolyabb kapcsolatom lett, nem csak pár alkalmas.

2020. febr. 13. 21:51
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Told mind kettőt
2020. febr. 13. 21:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig majdnem minden komoly és komolytalan kapcsolatom netes társkeresőkről lett. Tinderen csak egy, de sokkal több jelentkező lett volna pl. szexre, csak én nem szexpartnert keresek ott, ezért összetettebbek az igényeim.

36F

2020. febr. 14. 00:18
 5/9 anonim ***** válasza:
82%

Csóró vagyok, vidéki,és nagydarab. Tinderen mindig dilis csajokat szedtem fel.Viszont ha volt randi,volt szex is.

Badoon,napi egy randit simán leszervezek, sokkal kedvesebb és lelkesebb lányok vannak,de keveset lehet palira venni 😅

2020. febr. 14. 00:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozz komolyabb oldalakon, mint a ffruit.eu és a spicymatch.com és tuti a siker
2020. febr. 14. 10:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Jöhetnek meg valaszok.
2020. febr. 15. 17:40
 8/9 A kérdező kommentje:
Masok szerint?
2020. márc. 24. 23:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Mind a ketto, de Badoon meg inkabb a szex.

Azert csodalom, hogy nem vagy fent ingyen. En elobb mindent kiprobalok, aztan rajovok, melyik a tuti.

2020. márc. 25. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!