Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szégyellik/titkolják egyesek a súlyukat/magasságukat a társkeresőkön?
A magasság ellen nem lehet mit tenni, azt el kell fogadni.
Viszont a súlyunkért tehetünk. Aki pl. ezen bármit is szégyell, akkor tegyen ez ellen, nem sírni kell, hanem cselekedni.
# 3/4
Nem hat. Majd a 157 cm-es valaszolo, osszefut egy 175 centis csajjal. Milyen jo is lesz eloben:DD
Semmit nem mond egy súly adat. Ismerek lányt, aki 70kg és szabályosan elfolyik, meg olyat is, aki ugyanennyivel, ugyanilyen magassággal izmos, feszes.
Ráadásul a pasiknak annyira fogalmuk sincs a kgokról, hogy azt hiszik, 50kg felett minden nő tehén.
Akkor meg minek írjon ki az ember számokat? Tegyen ki egész alakos fotót, aztán a másik eldöntheti, tetszik-e neki.
Magasság oké az tényleges érdemben számszerűsíthető adat, viszont a súly nem minden esetben. Van olyan férfi ismerősöm aki sportosból lett enyhén túlsúlyos, pedig csak 5kiló a különbség. Elhagyta magát, a szép kis izmok pedig zsírrá alakultak.
Nőknél az eloszlásnál mégnagyobb a szórás, ismerek olyat akinek szép vékony lábai vannak,viszont durván alma alkat. Nincs dereka és jelentős nagyságú hasa van. Más azonos súlyal lehet sokkal arányosabb.
Na meg azzal is egyetértek amit egy előttem szóló ír. Vesztem már össze pasival a súlyomon (csak tudom mennyit nyomok) mert nem akarta elhinni, hogy közel hatvan kiló vagyok. Szerinte többet hazudok. no comment :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!