Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőkön milyen szöveggel írjak egy lánynak?
Figyelt kérdés
Abszolút semmi ötletem nincs.2018. máj. 19. 07:54
1/6 anonim válasza:
Először érdemes nem energiát pazarolni bele.
Elég egy „Szia! 🙂 ”
Ha visszaköszön, akkor vevő a csevejre, akkor már gondolkozhatsz.
Képeiből, leírásából érdemes merítni ötletet. Kifejtendő, nyitott, egy szóval megválaszolhatatlan kérdéseket érdemes feltenni!
2/6 anonim válasza:
Tök mindegy. Ha a képeiden nem nézel ki kétszer olyan jól, mint Brad Pitt és Johnny Depp együttvéve, akkor el sem fogják olvasni az üzenetedet. Ha kinézel olyan jól, akkor pedig a legbénább szöveggel is sikered lesz.
3/6 anonim válasza:
Igen, ezt nem ertem: nem vagyok ronda, egyedi szöveggel intítok, nem sablonnal, megse kapok valaszt. Meg egy nem-t se😕 sőt, valaki el se olvassa.
Utana meg sirnak, hogy nincs egy normalis pasi se....kit vagy mit var? 😮😯
4/6 anonim válasza:
#3 Nem elég, hogy nem vagy ronda. Hiper-szuper-extra jóképűnek kell lenned, hogy válaszra méltassanak.
5/6 anonim válasza:
Valami ilyesmivel kezdheted: "Kedvesnek tűnsz, Timea; ha van kedved, beszélgethetnénk kicsit, ismerkedhetnénk. Érdekelnél." Mikor visszaír, azt megköszönöd és arról kérdezed, hogy miket szokott csinálni szabadidejében, mik a hobbijai, szereti-e az állatokat, természetet, irodalmat, művészetet, milyen zenét, milyen ételeket (készíteni is), milyen szép helyeken járt már, stb., mindezt egy értelmesebb, átlagosabb, nem mindig barbie-csaj esetében. A google-ben van több ilyen jellegű kérdés is. Szerintem az anyagias kérdéseknek ismerkedés első pár napjában nincs értelme, mint pl. foglalkozás, egyedül lakik-e, stb. Mindkettőtöknek az a fontos, hogy érdeklődjetek egymás iránt, szinte állandó jelleggel.
6/6 anonim válasza:
4# Akkor igazán nem is akar ismerkedni úgy vagyok vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!