Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek tinderen a csajok nagyátlagban visszaírnak, vagy csak én vagyok olyan bal@asz hogy minden tizedik ír vissza kb?
Pont így vagyok én is. Teljesen mindegy, hogy frappáns szöveg, sablon kérdés, érdeklődő kérdés a képei alapján. Mindegy, nem írnak. És nagyjából tényleg minden tizedik ír vissza. Van egy rakat matchem, de tucatnyi nem írt vissza. Pár nap után törlöm őket szóval számszerűen nem tudom megmondani. Sokuk, ha vissza is ír egyáltalán nem törekszik hosszas kitartó beszélgetésre, mintha kín lenne igazából nekik ez az egész. Komolytalan így az app. Azon gondolkodtam, hogy direkt olyan szövegekkel írok rájuk, ami azonnal szexre utal. Hiába megy ez, hogy hosszú párkapcsolatot keresnek stb. mindenki tudja, aki a Tinderre regisztrál, hogy van ennek az appnak egy jellegzetes numera létesítő funkciója ugye. Titkon lehet erre vágynak igazából és totál hülyeség normálisan közelíteni feléjük, mert valójában lehet arra várnak, hogy mikor írja már valamelyik, hogy akkor egy óra múlva rojtosra kefélne. Nem mindegy miért nem ír vissza, a normális ismerkedésért vagy a szexre utazásért?
Egyébként szerintem csak önigazolást keresnek, hogy nekik mennyi matchük jön össze, hánynak és kiknek tetszenek. Esetleg a 10/10-es csávóknak visszaírnak, ha ír nekik épp egy olyan.
Csak egy-két lánnyal matchelek, akiket valóban szimpatikusnak találok és ők általában visszaírnak.
Az a szerencsém hogy sose a cicababák tetszettek, hanem a természetes, átlagos lányok. Lehet hogy ezért írnak vissza nagyrészt.
Egyszer felregisztráltam 10/10-es pasi képeivel.
2óra alatt lett +100match és sokszor a csajok írtak rám.
Az ilyen passzív csajok miatt hulladék az az app
Nem, nagy átlagban nem írnak vissza a teljesen átlagos lányok sem, hiszen ők is nagyon durván válogathatnak.
ha vissza is írnak többségében az egy két szavas válaszok vannak, És akárhogy is próbálod a beszélgetést valami értelmes irányba vinni ellenállnak, csak arra válaszolnak amit kérdezel, egy-két szóban.
Évente egyszer fordul elő az hogy valami értelmes beszélgetés is kialakul ott.
Amúgy átlagos csajt is nehéz látni tinderen hiszen a legtöbb, az corvinuson/bgf-en végzett manager fotómodell, profi, jól beállított képekkel, kozmopolita, vagy egzotikus helyeken, sugározva a "pozitívságot" (széles mosoly, ugorva a levegőben, stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!