Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek tinderen a csajok nagyátlagban visszaírnak, vagy csak én vagyok olyan bal@asz hogy minden tizedik ír vissza kb?
10/7 visszaír, de 10/1 akivel értelmes beszélgetés alakul ki.
A srácok mindenkit jobbra húznak kivétel nélkül, ezért az összes csaj el van szállva magától.
Ugyanaz, mint az Instagram...kitesz egy lány egy egész alakos képet, a sok szerencsétlen meg ott nyáladzik, hogy "Bomba vagy" meg szíves emojik tömkelege...
Aztán meg csodálkozunk, hogy az életben flegmák a csajok.
Szerintem ez nem csak a tinderre igaz, hanem úgy átlagban minden társkeresőre. És ezért részben mi férfiak is hibásak vagyunk.
1) Sok férfi nem mer élőben leszólítani egy lányt. Bezzeg társkereső oldalon ott már minden csajt tetszikel és minden csajnak ír. Ettől persze, hogy elszállnak a nők és elkezdenek válogatni. Hiszen, ha minden férfi lohol utánuk, írogat, bókol nekik, egy idő után tényleg el is hiszik, hogy ők királynők és szabadon válogathatnak, mert mindig lesz valaki aki akarja őket. Na de ha őket akarjak a csúnya és a jóképű férfiak is, persze, hogy a jóképűeket választják. Fordított esetben mi férfiak nem ezt csinálnánk? Loholna utánunk minden nő, csúnya is, szép is, nem a szépet választanánk?
2) Sok férfi elég tahó. Élőben meg nem mer szólalni a nő előtt, társkeresőn meg már úgy ír a nőre, hogy kiverné rá. Ezek után megválogatják tényleg, hogy vissza írjanak-e.
3) Van egy olyan réteg is a nők között mindettől függetlenül még így is, akik önbizalomhiányosak és tényleg egót növelni mennek fel. Nem egy nőbe botlottam akivel ugyan elkezdtünk beszélni, de kiderült valójában nem keres semmit és senkit, de az önbizalma romokban és felregisztrált, hogy mennyire tetszik még a férfiaknak. Ugyanilyen mérce facebookon a like is. Nekem volt már olyan nő aki kb kiakadt, mert nem like-oltam az új képét :D
4) Van egy olyan réteg is akik párkapcsolatban élnek, de már unják a pasijukat és felregisztrálnak társkeresőre izgalmakat keresve. De nem mindenáron! Így csak a legjobbaknak írnak vissza tényleg.
Persze tisztelet a kivételeknek!
Ha már ennyire rosszak ezek a Tinderes lányok...
Na az miért van, hogy sok pasi csak pucér képet akar, és találkozni egyáltalán nem? Én is arra használtam a Tindert amire mindenki, mégse jött össze semmi, minden beszélgetés ugyanoda lyukadt ki és el is ment a kedvem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!