Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a tinderes randiról?
30 éves férfi vagyok. Tinderen összeakadtam egy szintén 30 éves nővel. Jól elchatelgettünk, 3-4 napig sokmindent írtunk egymásnak. A randi előtti napon csinált egy elég fura dolgot. A nevét fordítva írta le, majd megkérdezte tőlem, hogy őt hogy hívják, én persze kitaláltam. Azt mondta ez egy primitív teszt. Mondom magamban oké, kicsit fura, de jó.
Megtörtént a találkozó tegnap. Ekkor szóba is került, hogy milyen érdekes "húzás" volt ez tőle. Megkérdeztem, mégis mi szükség ilyesfajta tesztekre. Erre azt mondja: "Ha nem tudja a nevem valaki, nem fogok vele találkozni". Na ez nekem kb a teljes logikátlanság netovábbja volt, néztem is furán.
A randi végén megbeszéltük a következőt, erre a hétre. Ezután már otthon voltam, és olyan 5-6 órával később írt, hogy köszöni a szép napot, de nincs meg a szikra.
Ez most mégis így mi? Udvarias, kedves voltam vele végig, figyeltem rá, meghallgattam, kb. 3 órát beszélgettünk folyamatosan+étteremben voltunk közben.
Kinézet ügyileg én a sportos vonalat képviselem, 6 kocka a hasamon stb. Ő egy kicsit ducibb lány, de nekem tetszett, nálam nem a külső az elsődleges.
Nem értem mi ez a fordulat pár óra után. Ráadásul személyesen direkt úgy tettem fel a kérdést a 2. alkalomnak, hogy ha nem szeretné, nemleges választ is adhatott volna: "Ha szeretnéd, hogy legyen 2. alkalom.....?" erre ő "Persze" és már mondta az időpontot.
Mivel megölte a szikra lehetőségét is azzal h primitivséget feltételezett rólad, nincs min csodálkozni. A "persze" meg nem volt őszinte.
Egyébként imádom a nőknél ezt h ugyis csalódás lesz, most ezt a primitiv teszt, ő ugyse fog tetszeni stb aztán csodálkoznak h olyan szájízzel történik a tali ês egy degradált állapotban nincs szikra..nahát.
A szikra nem attól függ, hogy hogy nezel ki és mennyire vagy udvarias.
A beszélgetés sem azt jelenti.
Egyszetuen nem talált szexuálisan vonzónak.
Megértem, ha nincs szikra, nekem sem volt az a hú de leteperném érzés, de szimpatikus volt, szerettem volna jobban megismerni. Nálam általában ehhez idő kell, a barátságból kialakuló szerelmekben hiszek.
Persze elfogadom, hogy ő nem így gondolja, csak sajnálom a dolgot. Mindenkihez pozitívan állok, ő pedig rendkívül kritikus és negatív szemmel méregeti a környezetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!