Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a tinderes randiról?

Figyelt kérdés

30 éves férfi vagyok. Tinderen összeakadtam egy szintén 30 éves nővel. Jól elchatelgettünk, 3-4 napig sokmindent írtunk egymásnak. A randi előtti napon csinált egy elég fura dolgot. A nevét fordítva írta le, majd megkérdezte tőlem, hogy őt hogy hívják, én persze kitaláltam. Azt mondta ez egy primitív teszt. Mondom magamban oké, kicsit fura, de jó.

Megtörtént a találkozó tegnap. Ekkor szóba is került, hogy milyen érdekes "húzás" volt ez tőle. Megkérdeztem, mégis mi szükség ilyesfajta tesztekre. Erre azt mondja: "Ha nem tudja a nevem valaki, nem fogok vele találkozni". Na ez nekem kb a teljes logikátlanság netovábbja volt, néztem is furán.

A randi végén megbeszéltük a következőt, erre a hétre. Ezután már otthon voltam, és olyan 5-6 órával később írt, hogy köszöni a szép napot, de nincs meg a szikra.

Ez most mégis így mi? Udvarias, kedves voltam vele végig, figyeltem rá, meghallgattam, kb. 3 órát beszélgettünk folyamatosan+étteremben voltunk közben.

Kinézet ügyileg én a sportos vonalat képviselem, 6 kocka a hasamon stb. Ő egy kicsit ducibb lány, de nekem tetszett, nálam nem a külső az elsődleges.

Nem értem mi ez a fordulat pár óra után. Ráadásul személyesen direkt úgy tettem fel a kérdést a 2. alkalomnak, hogy ha nem szeretné, nemleges választ is adhatott volna: "Ha szeretnéd, hogy legyen 2. alkalom.....?" erre ő "Persze" és már mondta az időpontot.

2020. márc. 23. 10:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Leírtad*
2020. márc. 23. 12:28
 12/17 anonim ***** válasza:
67%
Tapasztalat, hogy a nő soha sem szokott őszinte lenni. Ha rákérdezel a következő randira, 20-ból egy lány az, amelyik egyenesen meg meri mondani, hogy nem érzi a szikrát, vagy hasonló. Szóval ne légy naiv, ne dőlj be annak amit mond. Nekem is voltak visszautasitásaim, de egy lány volt, aki konkrétan megmondta, hogy neki "másra van szüksége" A többi vagy eltűnt, vagy hazudozott. Ami meg a Tindert illeti.. Hát sok komoly nőt ott ne keress. A legtöbb azért van, hogy vagy csak Instagram követőket gyűjtsön, vagy azért, hogy az önbizalmát növelje, hogy férfiak irogatnak neki, elhivják őt éterembe stb.
2020. márc. 23. 12:33
 13/17 A kérdező kommentje:

Igen, mikor először megláttam és bemutatkoztam, meg is jegyeztem milyen csinos.

De végig kiült az arcára a ridegség, világutálat. Ez eléggé rányomta a bélyegét az egészre. Már szinte adta volna magát, hogy bocsánatot kérjek, hogy zavarom a köreit. Áhh, nyilván elengedtem már de kár érte, mert voltak jó tulajdonságai, amiket láthatóvá váltak a rideg páncél alatt néhány másodpercre.

2020. márc. 23. 13:18
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Először is, attól mert 6 kocka van a hasadon, attól még nem leszel minden nő számára vonzó. Ezt el kell felejteni, hogy sportos test kell a vonzalom kiváltásához. Minden ember más. Mindenki mást érez vonzónak. Nem attól lesz vonzóbb valaki, mert sportos. Csak olyan számára akinek ez jön be.

Egyébként meg őszinteséget ritkán várj. Velem is volt már ilyen. 1,5 hét beszélgetés után találkoztunk a lánnyal, úgy tűnt minden oké. Még a találkozó végén ő mondta nekem, hogy majd megbeszéljük mikor találkozunk ismét. Nem, nem én kérdeztem, még azt sem kérdeztem lenne-e kedve máskor. Ő magától hozta ezt fel, hogy lesz újabb randi. Mondta ő normális férfit keres, mert sajnos az exe szerette a piát meg 2x meg is ütötte őt. Másnap még dumáltunk, minden rendben volt. Következő napon meg már megírta, hogy inkább mégsem szeretne semmit, csak barátságot. De ezt nem magától írta, hanem akkor én hoztam fel a találkozót és erre írta ezt le. Különben sztem elsunnyogja vagy nem tudom. Mint kiderült talált valaki mást, mert megírta, hogy valaki mással megy randizni. Randi végén még képes volt azt is leírni, hogy lecumizta a srácot. Én tudomásul vettem és tiltottam a francba. Szóval ezt én sem igazán értettem. Személyesen még ő mondja, hogy lesz 2. randi, aztán messengeren már azt mondja semmit nem akar, de azért le is írja, hogy mással megy randizni. Utána meg, hogy lecumizta....

Jobb az ilyeneket elengedni. Úgy sem lehet ezeket megérteni miért azt mondanak amit, közben meg mást cselekednek.

2020. márc. 23. 13:57
 15/17 A kérdező kommentje:

14, ezt a lecumizta dolgot szerintem csak kitalálta. Lehet a randit is. Vannak olyan nők, akik imádják, ha húzhatják mások agyát, ettől érzik magukat kapósnak. De majd 5 macskával 40 évesen, csúnyán már lehet jó lennél nekik. És ez még a jobbik eset, van, aki 120 kilósan is Brad Pittet várja el. Persze addigra a kutyának sem fognak kelleni.

Az én esetemben is szerintem ez van, hogy egót növelt velem, mert tényleg szintben alattam volt a lány.

De ez annyira röhejes, hogy azt ecsetelte, ő nem fog mosolyogva nyalni senkinek, meg ő nem tud hazudni senkinek. 3 órával később meg mosolygva a szemembe hazudik, hogy pénteken talizzunk :D

2020. márc. 23. 14:21
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne vedd ennyire a szívedre!

Rengeteg megbízhatatlan, instabil, céltalan, érthetetlen reakciójú ember kering a világba.

Biztos még pár ilyenbe bele fogsz futni, mire megtalálod az igazit.

Addig viszont ki kell tartanod, mindenkinél új lapot nyitni, és ne befolyásoljanak csak segítsenek az addigi negatív tapasztalatok.

2020. márc. 23. 14:28
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, en no vagyok, de ezt olvasva agyfaszt kaptam. Legkozelebb egy ilyen tesztes csajt kuldj el nyugodtan, ez mar nagyon nincs rendben. Amugy szerintem ezek olyan frigidek, akik az eszukkel valasztanak, mint egy ingatlant.
2020. márc. 27. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!