Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pozitív Tinder történeteitek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pozitív Tinder történeteitek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretném, ha kommentben elmesélnétek a pozitív történeteiteket, egymásra találásokról, akár házasságról. Nagyon sok negatívat hallani a Tinderről, és gondoltam hátha akad közöttetek olyan is, akinek más a tapasztalata.

Röviden elmesélem én is az enyémet kezdetnek. Két éve kezdtem el használni ezt az appot, egy három éves együttélés és szakítás után. Gondoltam úgyis egyedül vagyok és hát miért ne. Összesen 13 emberrel találkoztam akikkel igazából nem annyira voltunk egy hullámhosszon, mint kiderült. Erről is lehetne mit mesélni, mert vicces helyzetek elé kerültem. Most ezt a részét hagyjuk. A 14. srác viszont már kezdetektől fogva teljesen más volt, mint az elődei. Így utólag tényleg félelmetesen más volt, és nagyon megvolt az összhang. 4 napot beszélgettünk végig online reggeltől estig, és utána találkoztunk először. Az volt a legmeglepőbb, hogy a személyes találka is legalább ennyire jól folytatódott, gyakorlatilag már aznap elcsattant közöttünk az első csók. Utána pedig hónapokon keresztül minden nap jött hozzám és ez annyira meglepő volt. Én nem ezt tapasztaltam előtte. Soha senkit nem érdekeltem ilyen szinten korábban. Végül összeköltöztünk. Nem akarok olyan hosszan nyáladzni tovább, mert lehet, hogy ez így nem olyan érdekes. Szóval a lényeg, hogy jelenleg most vagyok 4 hónapos terhes és alig várom hogy kiderüljön végre, hogy lányunk vagy fiunk lesz. :)

Remélem kedvet kaptok elmesélni, hogy veletek történtek-e hasonló pozitív élmények a Tinder kapcsán.

2020. ápr. 23. 13:31
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
25%

Viszont egy átlag srác a számokra megy nem válogat, mert ugyanúgy boldog a szexszel mint egy randival sőt. Én sok emberrel találkoztam mégis ugyanúgy sok idő volt hogy megtaláljam a párom aki nem csak a szexre megy rá, nem sokadik vagyoka sorban és van kölcsönös érdeklődés. Egyszer 1 máskor 2 év volt míg jött valaki akivel el tudtam párkapcsolatot képzelni.

2020. ápr. 23. 14:37
 12/30 anonim ***** válasza:
90%

Korai 30+ férfiként, kb. 7 hónap tapasztalattal: átlagban heti 1 match (de tény, hogy kb. minden tizedik lányt húztam csak jobbra). Kb. felük írt vissza, de közülük is sok inkább tő mondatokban kommunikált. Kb. 10 lánnyal volt randim, de a 2.-nál általában nem jutottam tovább, mert a csajok egyrésze vagy erősen csalt a képekkel vagy pedig egyszerűen nem volt közös téma vagy pedig semmi lelkesedést nem éreztem. Aztán pár hete összeakadtam egy (mi férfiak így írjuk: 10/10-es) 25 éves bombázóval, aki még intelligens és tanult is. Eleinte azt hittem, hogy kamu és valaki csak szórakozik, ezért én is óvatosan álltam a dolgokhoz. De azóta már volt több személyes találkozó és egyszerűen nem találom a hibát, teljes az összhang és egyértelműen tudtomra adja, hogy nem vagyok neki közömbös. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből :) Szoríts, Kérdező!

Mondjuk, a Tindernek az egyik "árnyoldala", hogy nagyon tudja rombolni az emberek önbizalmát. Eddig kategóriákkal rosszabb csajok pattintottak le, vagy közömbösen "végig szenvedték" a randikat, aztán az ember már el sem tudja hinni, hogy tényleg szerethető és egy normális, csinos csaj tényleg akar tőle valamit mindenféle hátsó szándék nélkül. Most is folyamatosan ott motoszkál bennem, hogy egyszer csak eltűnik a lány, mert talál jobbat vagy ha valami nem úgy sikerül, akkor rögtön egy "köszi, de nem erre számítottam"-mal továbbáll. A következő találkozón már nagyon aktuális a szex, de ezek miatt én konkrétan rettegek tőle, pedig korábban nem volt vele gond. (Így névtelenül le merem írni, hogy már otthoni "gyakorlásnál" is gondok adódnak a stressz miatt, pedig ilyen korábban velem sose fordult elő).

Egészen idáig észre sem veszi az ember, hogy mekkora rombolást csinál észrevétlenül az app :/

2020. ápr. 23. 15:08
 13/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtatok. :)

9-esnek: Szia! :) Hát elfelejtettem beleírni, hogy ez az egész 13 randi igazából 9 hónap alatt történt. Teljesen jogos egyébként a reakciód. Szerintem is nehezebb a férfiaknak (de senkinek sem egyszerű), legalábbis ahogy a haverjaim meséltek és mutatták a tinder szerzeményeiket. Illetve a kedves párom példája is, hogy én voltam az egyetlen akivel kommunikált Tinderen. :D Komolyat találni viszont szerintem mindenkinek nagyon nehéz, és extra türelem kell hozzá.

2020. ápr. 23. 15:10
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

@11: értem, hogy én férfiként csak szexre megyek, és ezért milyen nehéz a nőknek.

Azt nem értem, hogy erre hogyan jönnek rá a nők, ha 10-ből 9 nem ír vissza, 1 meg visszaír, de randira esélyt sem ad. Mert a hatalmas szexra hajtásom azt gondolnám, hogy akkor derül ki, mikor a randin megkérdezem, hogy hozzá, vagy hozzám :)

Az említett 13 csaj/13 nap ismerős valóban csak a szexre hajt, és nem is csinálja rosszul, mert 8-10 aktus biztos összejön neki, a csajok meg csalódottak, hogy nem keresi őket többet. Nem lehet, hogy nem is én keresek szexet minden áron, hanem azok a férfiak, akiknek a nők ennyi randit adnak?

(és mindezt úgy mondom, hogy átlag férfi vagyok, nem jön rólam mintázták a busójárást, és a nők akikkel ismerkedem is átlag nők, nem az insta tündérei)

2020. ápr. 23. 15:22
 15/30 A kérdező kommentje:

Szorítok 12-es nagyon!!! :) Amúgy amit leírtál az nagyon érdekes és izgalmas. Nagyon drukkolok neked.

Én azt éreztem egyébként Tinderezés közben, hogy mintha teljesen megváltoztatna ez az alkalmazás a rossz irányba. Azon gondolkodtam, hogy ha megtalálom akit keresek, akkor majd azonnal abbahagyom a keresgélést? Nem beszélgetek többet idegenekkel? Szerencsére amúgy így is lett. Nem töröltem magam, de azóta be sem léptem és nem is emlékszem mi volt a jelszavam. Én soknak éreztem ezt a 13 különböző "randit", főleg hogy sokakkal közülük minimum 4-5x találkoztunk. Kicsit azt éreztem a végére már, hogy teljesen besokalltam és leszív. Végül szerencsére megoldódott a helyzet. :)

2020. ápr. 23. 15:25
 16/30 anonim ***** válasza:
61%

#15 Köszönöm! Közben úgy érzem, hogy nem vagyok egyedül a fentebb leírt "problémával", mert az összes patikában jó ideje hiánycikk a kék bogyó, már ez a tudat segít kicsit elviselhetőbbé tenni a dolgot :D Tényleg, te adtál volna újabb esélyt a srácnak, ha a "nagy pillanat" nem olyan álomszerűen sül el?

Amúgy én az első találkozó után általában passzívra szoktam állítani az alkalmazást és onnantól már nincs több huzigálás, hogy tudjak "fókuszálni". Viszont korábban én is éreztem néhányszor úgy a randi előtt, hogy "jaj, semmi kedvem hozzá, úgyis az lesz, mint a korábbiaknál, de meg kell próbálni".

2020. ápr. 23. 15:50
 17/30 anonim ***** válasza:
61%

Csak annyiban àltalanosítottam amennyiben te is. Te nem vagy nő én meg nem vagyok férfi hogy àtérezzük a màsik helyzetét. Én abban nem làtok kûlönvséget hogy valaki visszaír de egyértelműen csak a szexre megy vagy arra hogy minél hamarabb talàlkozzatok aztàn szó nélkül tovàbbàll vagy ghostingol, és aközött hogy kevesen írnak vissza és abból lesz talàlkozó, mert ugyanaz a végeredmény, legalàbbis ha komoly kapcsolat kereséséről van szó. A szàmok nem jelentenek sokat ebben az esetben

2020. ápr. 23. 16:09
 18/30 anonim ***** válasza:
44%

Sőt ha összehasonlítjuk az exnek és a mostani szintén online megismert pàromnak a sikerességi ràtàja magasabb mint az enyém, lehet ők kevesebb nővel beszélgettek de a matchjeik nagyobb szàzaléka végződött randival, és kevesebb randiból lett kapcsolat. Én közben megnyertem hogy kb mint egy profi hrs leteszteljem az x randipartnert hogy ez is csak a szexre megy-e,vagy épp komolyabbat keres.

2020. ápr. 23. 16:12
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

" A szàmok nem jelentenek sokat ebben az esetben"

A számoknak 1 jelentése van, az esély!

Hiába jön nekem össze 10 hosszasabb beszélgetésből, ismerkedésből 1 kapcsolat, neked meg 100-ból 1... Ha nekem ehhez a 10 ismerkedéshez kell 1 év, neked meg akár 2 hónap alatt meglehet a 100 (nyilván ismerkedés alatt nem csak a fizikai randi értem, hanem a beszélgetéseket, amiket párhuzamosan is lehet futtatni).

(a számok lehet, hogy nem 1:10:100 arányban állnak).

Férfiként ugyanis nem az a fő gondom, hogy kiválogassam a hülye csajokat (és hidd el, hülye nő sincs kevesebb, mint hülye férfi), hanem az, hogy egyáltalán eljussak oda, hogy lehetőségem van megítélni a nőt, és ilyenkor sajnos ugyanannyiszor jövök rá, hogy nem normális, ahányszor te jössz rá a férfinél.

2020. ápr. 23. 16:24
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ezt a számok nem számítanak dolgot úgy képzeld el, mintha mindketten akkor kapnánk jutalmat, ha 5db dobókockával mindegyiken 6-ot dobunk.

Nyilván a nem 5x6 neked ugyanolyan értéktelen, mint nekem, ez nem kérdés.

Viszont Te naponta 10x, 20x, 50x dobhatsz, én meg csak 1x-2x, akkor azért elmondható két dolog:

- előbb utóbb mindketten ki fogjuk dobni az 5db 6-ost. Sőt, van esélye, hogy nekem elsőre sikerül, neked meg csak hónapok múlva.

- de ha ezt elég ember játsza, akkor a naponta 10-20x dobók között többen lesznek akik gyorsan kiszállnak, a naponta 1-2x dobók között meg elég sokan még évek múlva is dobálgatni fognak.

Na ez a számok között a különbség, pedig igazad van, a nem 5x6 neked is kuka, nekem is kuka, és teljesen mindegy, hogy egy hét után neked több száz kukád van, nekem meg csak néhány.

2020. ápr. 23. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!