Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők akik pszichológusok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik pszichológusok, randizáskor jobban elemzik a férfiakat?

Figyelt kérdés

Szakmájukból kifolyólag. Vagy olyankor ők is "csak" nők.

A beteges, pszichopata, vagy nárcisztikus férfiakat jobban felismerik?

2020. ápr. 17. 20:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak "baratja" voltam egy narcisztikus ferfinek (egy narcisztikusnak ugyebar nincsenek igaz baratai), aki felesegul vett egy pszichologust.

Mindenki csodalkozik, hogy a pszicholgus lany hogy nem veszi ezt eszre. Meg az iranyomba vegzett erzelmi zsarolast, manipulaciot sem ismerte fel, mikozben o is megkapta ezeket az emaileket. Ja, es engedte (?), hogy az o email fiokjat hasznalja a ferfi, aki az o neveben irogatott emaileket.

Szerintem ket oka lehet: (1) egyelore annyira elvakitja a szerelem es a narcisztikus ferfi, hogy nem lat; (2) a szakmajaban nincs a topon. Vagy mindketto :)

2020. ápr. 18. 06:09
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Másodéves pszichológus hallgató vagyok. :)

Én úgy látom magamon, hogy automatikusan, tudat alatt, kissé jobban figyelek meg jeleket a másikon, de ez nincs leszűkítve a randizásra. Sima, átlag embereknél is egyből már el kezdek gondolkodni, hogy miért viselkedik úgy, ahogy. :)

2020. ápr. 20. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!