Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mond ilyet egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mond ilyet egy férfi randizáskor?

Figyelt kérdés

Sokat apropózott a szexre ami tudom nem jó jel . De arra gondoltam hogy biztos nem túl cizellált , nem ügyes casanova , de attól nem biztos , hogy rossz

Tarskeresön találkoztunk

Mondta hogy menjek hozza haza , mondtam , hogy túl korai es menjunk inkabb kavezni stb

Hogy ott nem lehet szexelni stb

Semmilyen okot nem adott pozitiv erzesek kibontakozasara .

De ugynakkor mondta , hogy ö levette magat a tarskeresöröl es en megtettem e ? Es hogy tudja hogy hamarosan nem fogok tudni élni nélkule .

Ezek a kijelentesei ellentétesek voltak azzal , ahogy hajtotta a szex témát , ami arra utal , hogy semmilyen komoly szabdeka nem volt . Igaz , ezek utan nem is vartam töle semmit , es amúgy se akartam igy kapcsolatot , mert en nem akkor akarok kapcsolatot ha nincs , hanem ha valakit megszeretek

Amúgy rendezett hátteru ember a pasi , minden szempontból , igy adtam neki 2 esélyt .

Eléggé unalmas életem van

De megmondom hogy ez a viselkedese ellenszenvet ebresztett bennem iranta . En szeretm ha egy ferfi udvarol ,rajong stb

Masodik talalkan egy autós seta volt ahol szinte gyermeteg hangon atment könyörgesbe hogy fekudjunk le

Nem ertem hogy miert mondta folyton hogy leszedte magat a tarskeresöröl es lehet felesege is leszek stb ( mondtam neki hogy habar nö vagyok nem biztos , hogy minden nö ezt akarja hallani , meg voltam gyözödve , hogy dumál is )

Vegul radumalt , lefekudtem vele , utana kerdezte hogy hany pasival voltam , hannyal es mikor volt szex , egy hete ket napja mikor ? Furcsa volt , utana úgy hallotta hogy smst kapok , közben nem a mobilom szólt .

Aztan azt mondta hogy az az erzese hogy semmit nem akarok töle .

2019. jún. 28. 23:28
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Ez egy idióta. Nem értem, azt írod ellenszenves volt, de te azért hagytad hogy megdugjon, mert kikönyörögte. Jobban belegondolva, lehet hogy inkább zseni :D
2019. jún. 28. 23:37
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Ez az ember nevetséges és bolond.
2019. jún. 28. 23:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

OMG, megsajnáltad, és engedted, hogy egy ilyen szánalmas csávó rádmásszon?

Ez elég szánalmas, hallod?

2019. jún. 28. 23:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gáz vagy.

"De ugynakkor mondta , hogy ö levette magat a tarskeresöröl es en megtettem e ? Es hogy tudja hogy hamarosan nem fogok tudni élni nélkule ."

Nekem ezt csak olvasva felszaladt a hajvonalamig a szemöldököm, ha ezt élőben előadná valaki, le is szállna a fejemről. Eszméletlenül ostoba vagy, de legalább ne reklámoznád.

2019. jún. 29. 03:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az elsőnek. Ez a csávó egy zseni. Ekkora trágya szöveggel ágyba vinni valakit... Ehhez valamit nagyon kell tudni. Én az első mondat után (kávézóban nem lehet szexelni) menekültem volna.
2019. jún. 29. 05:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy kétségbeesett pali aki mindenáron dugni akart. Nem tűnik százasnak. Ha jól érezted magad vele az oké, de az életedbe ne vond bele túlságosan.
2019. jún. 29. 06:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

😂😂😂

Ez a világ legs.zarabb dumája, hogy el akar venni, csak előbb jól megdug, mert azon múlik, hogy lesz-e köztetek kapcsolat. Aztán szex után még meg is magyarázza, hogy valójában te nem akarsz folytatást, nem ő a bunkó, aki egy menet után kidobott.

🙈

Hihetetlen, hogy ez még beválik valakinél.

2019. jún. 29. 07:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a kérdezōvel egy hajóban evezhetnek, ezért vált be nála. Valószínūleg a csajnak sem lehetett sok tapasztalata randin, rég nem lehetett férfi közelbe, ezért volt ilyen elnézō az ilyen ökörségre..
2019. jún. 29. 07:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Más nem jutott eszébe :D
2019. jún. 29. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!