Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők akik pszichológusok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik pszichológusok, randizáskor jobban elemzik a férfiakat?

Figyelt kérdés

Szakmájukból kifolyólag. Vagy olyankor ők is "csak" nők.

A beteges, pszichopata, vagy nárcisztikus férfiakat jobban felismerik?

2020. ápr. 17. 20:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%

Talán. Szerintem egyébként sok embert (aki más emberekkel foglalkozik) befolyásol a munkája a párkeresésben.

Van egy ismerősöm aki színész és egyszer beszélgettünk és akkor szóba került hogy ő a munkájából adódóan nagyon sokszor felülvizsgálja az embereket és azt amit mondanak és leelemzi magában és hogy sokszor ez nehéz a számára mert befolyásolja az emberekkel való viszonyában.

Egy pszichológus is lehet automatikusan ha rágondol az illetőre elkezdi magában szakmai szemmel elemezni. Ugyanakkor azt gondolom ez nagyban személyfüggő, nem lehet mindenkire ezt állítani.

2020. ápr. 17. 20:44
 2/12 anonim ***** válasza:
95%

Ez nem feltétlenül egy olyan dolog, hogy az elemzés 0-24-ben megy, ha így lenne akkor gyógyossá is válna minden pszichológus, minden ingert figyelni és elemzni nem könnyű.

Tudni kell ezt is részlegesen kikapcsolni.

Nyilván ettől az ismeretei még a fejében vannak, tehát ismerkedés során kiderül számára, ha nagy a baj.

2020. ápr. 17. 20:45
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Gyogyóssá*
2020. ápr. 17. 20:46
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj ha egy nőgyógyàsz a felesègével szeretkezik akkor elkezdi vizsgalgatni szakmailag... fura lenne
2020. ápr. 17. 20:48
 5/12 anonim ***** válasza:
92%
kis gyakorlattal a szélsőséges eseteket te is felismered
2020. ápr. 17. 21:10
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Biztos, hogy jobban felismerik, ha valami nem stimmel
2020. ápr. 17. 21:22
 7/12 anonim ***** válasza:
93%
3 pszichológus csajt ismerek. Mindhárom magánélete egy kudarc. Kicsit olyan, mintha a saját problémáik miatt lettek volna pszichológusok, aztán egyetemen csak magoltak volna és végül a saját életük egyáltalán nem haladt sehova. Nem tudom, hogy mennyire általános, de 1-2 havertól is hallottam már ezt.
2020. ápr. 17. 23:14
 8/12 anonim ***** válasza:
93%

Én ffi vagyok és csak végzős hallgató pszichológián, azért talán hasznos lehet a válaszom. Nyilván szét lehet és kell is választani a szakmát a magánélettől, nem állok neki diagnosztikat alkotni a másikról. Ugyanakkor járnak olyan berögződések és soft skillek a szakmával amiket szerintem nem lehet és nem is kell levetkőzni a magánéletben. Én pl a másik testbeszédéből több dolgot le tudok szűrni mint egy átlagember, a verbális kommunikációból is gyakran lejön ha vannak benne rejtett rétegek stb. Egy személyiségzavarost szerintem azért elég jól fel tudnék ismerni hacsak nem valami nagyon jól szervezett nárcisztikus. Ezek szerintem nagyon hasznos képességek, én pl lekopogom de az utóbbi években eleg sikeres vagyok kapcsolatok terén, nem azért mert jó pasi lennék hanem mert jól meg tudom választani hogy ki az aki érdeklek és ki az akit nem, az ilyen jelek alapján.

Az hogy valaki elvégzett egy pszichológia szakot pont semmit nem jelent, ott kb csak alapozás és elmélet van, ezeket gyakorlati szakkönyvekből és tapasztalatból lehet kifejleszteni.

2020. ápr. 17. 23:30
 9/12 anonim ***** válasza:
15%
Én ugyan nem vagyok pszichológus, mégis úgy elemzem a férfiakat, mint ha hivatásbeli lennék. Nyilván nem minden egyes pszichológus vizsgálja ezen a lencsén keresztül a leendő párjukat, de szakmai ártalom lévén azért jelentős részük mindenképp.
2020. ápr. 17. 23:59
 10/12 anonim ***** válasza:
89%

Volt egy pszichológus barátnőm. A saját életét tekintve egyáltalán nem volt az a professzionális szakember, aki a munkában volt.

Nem ugyanaz magad, vagy a környezeted elemezni, mint egy idegen pácienst

2020. ápr. 18. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!