Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizáskor, alakuló kapcsolatban normálisak ezek az érzések?
Amikor együtt vagyunk, rózsaszín köd, boldogság, csak egymásra figyelès stb. Olyan " vègre megtaláltam" èrzès. Ő is boldognak tűnik mellettem. DE Ha kèt randi közt vagyunk, akkor jön az elbizonytalanodás, az, hogy egyoldalúnak hiszem a dolgot, átverèst gyanítok stb.
Friss a kapcsolatunk, május vègèn találkoztunk először kb. azóta randizunk.
Ő az első olyan ember, akit nem ismertem èvek óta a járás előtt. Az előzöknèl már jól ismertem a fiút, baráti, családi körèt korábbról.ott emiatt a bizalom azonnal megvoltt.
szerintem ez önbizalom kérdése is. Ha valakinek magas az önbizalma, akkor nem fogja gondolni, hogy őt el fogják hagyni, vagy ha meg is történik tudja, hogy nem dőlt össze a világ.
Építsd az önbizalmadat, nem tudok jobbat erre
Nekem több srácnál is volt hasonló érzésem mint neked most. A randin minden jól ment, de a két randi között nem voltam benne biztos. Végül ezekből a randikból soha se lett kapcsolat.
Viszont a mostani barátomnál nem volt egyáltalán ilyen érzésem.
De ha tetszik a srác és úgy gondolod, hogy a te oldaladról minden rendben van, akkor lehet, hogy csak azért van ilyen érzésed, mert még nem ismered elég jól, és csak az a "biztonság érzet" hiányzik ami a többi barátodnál már meg volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!