Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom magam elképzelni kapcsolatban. Ti is éreztetek már ilyet?
Ez nem egy sajnáltatós kérdés akar lenni, félre ne értsetek.:D
Utoljára 18 éves voltam, mikor volt barátom, egy évig együttvoltunk. Nem mondom, hogy gyereknek számítottam akkor, de érzem magamon, hogy azóta nagyon-nagyon sokat változtam, szinte köszönőviszonyban sem vagyok az akkori önmagammal,ami alapvetően egy pozitív dolog, mert sokat fejlődtem szerintem személyiségre, komolyabb lettem, jobban részt veszek a társasági életben, kiegyensúlyozottabbnak érzem magam és hasonlók. Viszont olyan érzésem van, mintha sosem lett volna kapcsolatom, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy hogyan viselkednék én szerelmesen, vagy milyen lennék egy kapcsolatban.:D Nem is az, hogy nem akarok, mert nyitott vagyok rá, még ha nem is minden áron.(Eddig amiatt voltam egyedül, mert jobban lekötött az egyetem, a sport és más dolgok, nem annyira fektettem hangsúlyt a párkeresésre, mostanában kezdtem csak azon gondolkodni, hogy milyen jó lenne újra, meg hogy mennyire kimaradt az elmúlt 2-3 évben ez az egész az életemből)
Nyilván, csókolózni nem lehet elfelejteni.:D De van bennem egy olyan "amatőr" érzés, hogy tényleg nem tudom, mennyire tudnék bánni egy kaocsolattal, kimutatni az érzelmeimet, kellő figyelmet fordítani a másikra, ilyesmi.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!