Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom magam elképzelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom magam elképzelni kapcsolatban. Ti is éreztetek már ilyet?

Figyelt kérdés

Ez nem egy sajnáltatós kérdés akar lenni, félre ne értsetek.:D

Utoljára 18 éves voltam, mikor volt barátom, egy évig együttvoltunk. Nem mondom, hogy gyereknek számítottam akkor, de érzem magamon, hogy azóta nagyon-nagyon sokat változtam, szinte köszönőviszonyban sem vagyok az akkori önmagammal,ami alapvetően egy pozitív dolog, mert sokat fejlődtem szerintem személyiségre, komolyabb lettem, jobban részt veszek a társasági életben, kiegyensúlyozottabbnak érzem magam és hasonlók. Viszont olyan érzésem van, mintha sosem lett volna kapcsolatom, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy hogyan viselkednék én szerelmesen, vagy milyen lennék egy kapcsolatban.:D Nem is az, hogy nem akarok, mert nyitott vagyok rá, még ha nem is minden áron.(Eddig amiatt voltam egyedül, mert jobban lekötött az egyetem, a sport és más dolgok, nem annyira fektettem hangsúlyt a párkeresésre, mostanában kezdtem csak azon gondolkodni, hogy milyen jó lenne újra, meg hogy mennyire kimaradt az elmúlt 2-3 évben ez az egész az életemből)

Nyilván, csókolózni nem lehet elfelejteni.:D De van bennem egy olyan "amatőr" érzés, hogy tényleg nem tudom, mennyire tudnék bánni egy kaocsolattal, kimutatni az érzelmeimet, kellő figyelmet fordítani a másikra, ilyesmi.

21L

2017. jún. 17. 14:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Éretlen lányka vagy még, ennyi az egész. Majd ahogy idősödsz, jobban körvonalazódik benned, hogy mire is vágysz.
2017. jún. 17. 14:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, én mindig ezt érzem. Talán ezért is nincs kapcsolatom.42/F
2017. jún. 17. 14:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez csak ilyen irreális hiedelem, félelem. Nyilván azért van így, mert elszoktál ettől az állapottól, hogy van valakid. Hamar vissza ogsz rázódni, csak ne parázz rá erre. Különben is, most kapni fogsz vagy 20 privátot, ahol előadják majd, hogy így-úgy a tenyerükön hordanának. Csak választanod kell! ;) 29F
2017. jún. 17. 14:47
 4/5 anonim ***** válasza:
én se, nincs is senkim.. és még csak meg se akarnak téríteni noname levélíró nőszemélyek. szóval a versenyt, hogy kinél hullámzik a sz@rtenger, azt megnyertem.
2017. jún. 17. 14:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Az érzelemkimutatás valakinek könnyebben megy, valakinek nehezebben és még attól is függ, hogy a párod mit hoz ki belőled. Kicsit tapasztalatlan vagy, de nem sokkal tapasztalatlanabb, mint a korodbeliek, de nincs semmi miatt aggódnivalód. Ha szeretnél nyitni a férfiak felé, akkor nyiss, de ne plántálj magadba előre félelmeket, mert teljesen irreális. Szóval csak nyugi! :)
2017. jún. 17. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!