Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én szoktam filmbe illő jeleneteket elképzelni egy bizonyos sraccal kapcsolatban? : D
Figyelt kérdés
Van hogy például valami történik ( mondjuk 1 órával tovább maradt a suliban es én pont akkor végeztem) es pl azt szoktam képzelni hogy ha egy filmben lennénk akkor biztos rám várt
Es hasonlók :D
Csak én "csinálok" ilyeneket? :D
2015. ápr. 21. 19:37
1/13 anonim válasza:
Nem! Én is szoktam, csak nálam konkrét kis sztorik is születnek! Bnőm mond egy dolgot és irok vele neki! És pontozzuk! :D
2/13 anonim válasza:
Én is szoktam.
beleképzelem magam hogy én vagyok Michael Myers, Freddy Krueger, Jason Voorhees.
Ha nagyon jó kedvem van, akkor én vagyok az egyik szörny egy hentaiban.
3/13 anonim válasza:
Én srác létemre is,de konkrét hosszú sztorikat is. Tök jó ha unatkozok. :D
5/13 anonim válasza:
Dehogyis! Szerintem ilyet mindenki elképzel. Olyan jó érzés, főleg mikor tökre beleéled magad, és egy kicsit jól érzed magad a helyzetben, még ha nem is valóságos. Jobb, mintha nem álmodoznánk semmiről. Ráadásul ez olyan ártatlan és aranyos dolog, csak az a rossz, amikor a személy éppenséggel észre sem vesz.
6/13 anonim válasza:
Még annyit tennék hozzá, hogy nekem valami ilyen hangulatú szokott lenni.
7/13 anonim válasza:
Nyugi, én is szoktam. :D Csak én Neymarral. :)
8/13 anonim válasza:
aah dehogy
en is nonstop ezt csinalom :D
9/13 anonim válasza:
Ahh én is alladoan ezt csinálom meg elalvas előtt is eltervezem az álmom és közbe azt képzelem hogy vele vagyok és itt van mellettem. Tudom hogy nagyon beteges de nem tudok leszokni
10/13 anonim válasza:
én is szoktam és szerintem tök jóóóó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!