Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jó kapcsolatban is jelen lehet bizonyos szintű féltékenység?
Igen.
Mikor én nem voltam eg exemre féltékeny,rájöttem, hogy talán azért,mert nem is hiányzik :D
A féltékenység abból a félelmemből fakad hogy nem vagyok elég jó a partneremnek és bármikor találhat jobbat. Így elkezdek féltékenykedni, szívni a másik vérét, "ugye szeretsz" "hát persze" "de biztos hogy szeretsz? biztos?? biztos??" "hol voltál ilyen sokáig? miért nem hívtál?? az a szuka is ott volt??". Állítólag szeretem, miközben megvonom tőle a bizalmamat mert ÉN nem tudok bízni saját magamban, ÉN nem látom magam elég jónak, szépnek, kívánatosnak "ahhoz a szukához" képest. Ha pedig tudom a pasimról vagy a csajomról hogy könnyen kapható az ilyen félrekacsintgatásokra akkor is én vagyok a hibás mert tudom róla hogy ilyen és én döntöttem úgy hogy vele maradok.
Egy igazán jó kapcsolathoz két olyan ember kell akiknek rendben van az önbizalmuk, így a másikban is képesek maradéktalanul megbízni. Ahol ez megvan ott egyszerűen nincs helye féltékenységnek. Ahol pedig féltékenység van ott valójában megrendült önbizalom, önértékelés van.
a féltékenység megmarad.
Ha eltűnik, az azt jelenti, hogy már nem érdekel a másik.
Az hogy féltékenység nélkül nincs törődés, szerelem stb. az egyik legnagyobb butaság amit valaha olvastam/hallottam.
A féltékeny ember ahogy benne is van az elnevezésben fél. Mitől fél? Hogy ŐT MAGÁT elhagyhatják. Hogy kihasználhat a másik miközben én nem is tudok róla. És ilyenkor van bizalom? Tökéletes, feltétel nélküli bizalom? Nincs. Akkor miféle szerelemről beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!