Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyek féltékennyé egy pasit?
Van egy srác, aki sajnos szórakozik velem. Játssza a hol kellek neki, hol nem játékot. Tudja, hogy nekem tetszik, nagyon biztos magában felőlem...
Szeretnék ráijeszteni. Féltékennyé tenni. Hogy tisztában legyen vele, hogy ha tovább folytatja így, akkor elveszíthet. Mert úgy érzem, azért csinálja ezt velem, mert biztos benne, hogy bármikor megkaphatna engem. Létszi segítsetek. Nem vagyok az a pasifaló.
vagy csak szórakozik veled és semmit se jelent.
egyébként szoppd le az apját, az eléggé megdöbbenti majd:D
Ezt sosem értettem. Az emberek miért foglalkoznak ilyen baromságokkal? Ha szórakozik veled sz@rd le és lépj tovább. Ha kellesz neki utána majd elkezd könyörögni, ha nem, akkor meg feleslegesen vesztegeted alapból az idődet.
Nem atomfizika.
Mindig az irányít, akinek kevésbé fontos.
Ezt jól jegyezd meg. :)
nézd, abból, amit leírtáál, az derült ki nekem, h tényleg eléggé tetszik neked ez a pasi. akkor ezt vagy te magad mondtad neki, vagy annyira egyértelmű jeleket küldesz felé, te kezdeményezel folyton nála, stb...
ha ez a gyerek tényleg ennyire biztos magában, akkor én a helyedben biztosan kicsit elbizonytalanítanám. most egy ideig ne foglalkozz vele, hanyagold. nagyon ne akard túlzásba vinni ezt a féltékennyé akarom tenni játékot, mert visszaüthet, de ha van jó fiúbarátod, akkor vele párszor találkozhatnál, akár csináljatok közös képeket is, ne vidd persze túlzásba, de ne tudja, h most akkor ez a fiú szimplán barát, vagy több... és lehetsz egy kicsit flegma is persze, olyan "nekem mindegy" alapon. gondolj rá úgy, mintha egy haver lenne és akkor leegyszerűsíted a kérdést. ha fontos vagy neki és igazán érdekled, valamit csak lépni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!