Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Hogyan reagálnátok arra, ha a férfi randizáskor valamilyen bakitok után azt mondaná viccesen?
"Te félkegyelmű" mellé mosolyogna. 🙂
Kort is.
Akkor látna utoljára. Szerencsére nem ilyen körökben mozgok.
40/n
Értem én a viccet, csak nem szeretem. 😜
De komolyra fordítva a szót, mivel ez a stílus nálam egyáltalán nem nyerő, akkor találkoztunk utoljára.
44/N
Nekem ez kicsit eros beszolas egy kvazi idegentol.
25l
Ha kávézóban vagy valami vendéglátóhelyen lennénk, akkor szólnék a pincérnek, hogy fizetni szeretnék, utána pedig mosolyogva elköszönnék attól, aki akkora kretén, hogy ezt viccesnek gondolja, vagy olyan súlyos önértékelési problémája van, hogy így kompenzál.
Mondjuk eddig még csak értelmes férfiakkal randiztam, meglepne, ha ilyenbe belefutnék, de nyilván sose lehet tudni.
Itt is olvastam olyan hihetetlen sztorikat a "Mi volt a leggázosabb randitok?" típusú kérdéseknél, hogy kitalálni nem lehetne. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!