Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli nők! Ha az utcán leszólítana egy férfi és megkérdezné, hogy elmennétek-e vele a közeli cirkuszba, mit reagálnátok?
Figyelt kérdés
Vidéki kisebb város, kb. mindenki tud róla, hogy az Eötvös cirkusz 1 hétig itt dekkol a Tesco mellett.
Pontos kort is!!!
2019. máj. 10. 17:33
1/24 anonim válasza:
"A férjem és a lányom is jöhet?"
32/N
2/24 A kérdező kommentje:
Amilyen szerencsém van, juszt, hogy férjezett nőket szólítok le. Csak te jöhetsz, vegyél addig sört a férjednek otthonra. 😂
2019. máj. 10. 17:41
3/24 anonim válasza:
Akkor passz. Szegény lányom nagyon irigykedne, mert imádja a cirkuszt.
32/N
4/24 anonim válasza:
Kösz nem, elég majmot látok így is.
25 N
5/24 A kérdező kommentje:
Na jó, jöhet ő is, de amint vége, lepasszoljuk a maminak.
2019. máj. 10. 17:43
6/24 anonim válasza:
Kedves vagy, de bocsi nem.
Nem szeretem a cirkuszt, a bohocokat pedig gyulolom.
Szep napot!
*elsetal*
8/24 anonim válasza:
Én is visszautasítanám, utálom a cirkuszt.
9/24 anonim válasza:
Hű, ehhez nagyon elkeseredettnek kell lenned. :D
10/24 anonim válasza:
Azt, hogy nem járok cirkuszba, nem vagyok proli. (Hacsak nem valami színvonalas légtornász produkcióról van szó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!