Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok amikor “igénytelen”pa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok amikor “igénytelen”pasiról beszélnek akkor tulajdonképpen a csúnya pasikra utalnak?

Figyelt kérdés
Azzal ugye minden lány tiszában van, hogy manapság mindenki zuhanyzik, meg levágja a körmét. Nehogy már azért nem kellene a pasi mert nem zuhanyozik, ilyent a hajléktalanokon kívül nem is találsz!
2020. ápr. 11. 13:12
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
89%
:D
2020. ápr. 11. 20:46
 42/48 anonim ***** válasza:
16%

Na akkor én is kérdezek:

Miért hiszi a legtöbb nő az erosemberekre, hogy ugyanolyan koverek mint az elhizottak?

2020. ápr. 11. 20:49
 43/48 anonim ***** válasza:
84%

Fekete Laci erős ember. Bármikor elismerem az erejét és a befektetett energiát. Ettől még taszít a külseje.

Ha valakinek az esztétikus izomzat és arányosság tetszik emelhet egy férfi bármekkora súlyt nem lesz vonzó.

2020. ápr. 11. 20:52
 44/48 anonim ***** válasza:
22%
De vannak erosemberek akik sokkal arányosabbak, pl Bjornsson
2020. ápr. 11. 20:55
 45/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem hisszük csak nagy darab es agyonnyom. Nagy db nő mellé való.
2020. ápr. 11. 21:20
 46/48 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Sajnos nagyon sok férfi igénytelen. Csak szállj fel egy metróra, buszra, olyan penetráns szag van, hogy csak húha, akkor is, ha nincsenek fent csövesek. Sajnos nem minden férfinek egyértelmű az alap higiénia és jóízlés, legalábbis sokkal több nő ad magára (itt nem a sminket meg a plasztikát értem).

Ami nálam beletartozik az igényességbe:

- tisztaság, kellemes illat (rendesen mosakszik, rendesen mossa a fogát, használ dezodort, kölnit is akár, a ruhái tiszták... nem büdös, nem Axe dezodorral helyettesíti a fürdés hiányát, nincs penetráns szájszaga.. a ruhái tiszták - szóval nincs dzsuvás, letaposott edzőcipője és farmerje, sem gyűrött és piszkos pólója)

- korához, testalkatához, alkalomhoz, stílusához, színeihez és egymáshoz illő ruhákat hord (tudom, sokaknál ez már nem az igényességhez tartozik, de sztem igen... attól tudok a falnak mászni, amikor vki mondjuk 30 évesen a 14 éves korából visszamaradt kibolyhosodott termopulcsit hordja 2 számmal nagyobb, színben nem hozzáillő farmerrel; elegáns színházba elmegy sportpulcsiban; nagypapi stílusban nyomja - itt nem a régiesebb, de elegáns, ízléses divatot értem, hanem a mellkasig felhúzott fosszínű bermuda nadrágot alaktalan rövidujjú inggel és szandálzoknival / makkoscipő és fehér zokni kombóval)

- rendben tartja az arcszőrzetét (pl. csak azért, mert idősebbnek tűnik tőle, nem erőlteti a szakállt, ha szakmunkásosan / foltosan nő rajta a szőrzet)

- nem vesz fel mindenféle trendi sz..t, ha az nem passzol a testalkatához, ugyanez a frizurával

És az a vicc, hogy sokan az ennyire igénytelen emberek fújnak a nőkre azért, mert nem szoknyában-harisnyában, magassarkúban vannak és nincs dús hosszú hajkoronájuk.

2020. ápr. 12. 12:38
 47/48 anonim ***** válasza:
100%
Ja, amit még szoktam tapasztalni: olyan emberek erőltetik a hosszú hajat, akik utána nem hajlandóak kezelni. Sajnos nem egy ismerősöm volt, aki picsog, hogy jaj, neki a hosszú haj jobban tetszik, de heti egy hajmosásra húzza a száját, hogy az neki túl macerás... meg csak úgy hagyja lógni a vakvilága sprőden. Mintha egy hajmaszk megvásárlása alapvetően b...ivá tenni. Sokan mondjuk a fésűt sem ismerik közelebbről.
2020. ápr. 12. 12:41
 48/48 anonim ***** válasza:
Nekem a gyűrött póló nem igénytelen hanem aranyos, de az az igénytelen aki nem érzi a büdöset, illatokat saját magán, nem érzékeli mi az a higiénia, mit kell lemosni, feltakarítani azonnal mit nem...Az igényes embr egészséges bőrű-hajú-körmű, higiénikus. És képes érzékelni az érzékszerveivel, bizonyos szinten kényes. Látványra is valamilyen szinten kényes, zavarja a diszharmónia, a vacak anyag (nem az hogy drága legyen de azért nézzen ki valahogy). De attól még ha siet felvehet valami gáz cuccot, csak akkor sűrűn mentegetőzik hogy ebben van, és máris értem hogy ő is érti. És neki is más lett volna jó, csak nem volt ideje pl, vagy akár pénze, vagy munka miatt ilyen stb. Ez már számomra megfelel, nem kell mindig tökéletesnek lennie.
2020. aug. 10. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!