Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok amikor “igénytelen”pasiról beszélnek akkor tulajdonképpen a csúnya pasikra utalnak?
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Kezeletlen arcbőr kinyúlt öreg vagy nem megfelelő méretű ruhák. Minden ízlés nélkül össze válogatott ruházat.
Fogak haj köröm tisztasága ápoltsága.
Kövérség. Rossz száj vagy test szag.
És igen kozmetikushoz nyugodtan elmehet egy férfi is. Egyáltalán nem ördögtől való hogy odafigyeljen valaki a megjelenésére.
Szerintetek a "díszkanok" ilyennek születtek? Magától nő úgy a haja, magától van szuper teste, ami szörféken, napbarnított és ízlésesen izmos? A ruha magától mászik rá?
Irigykedni könnyebb, de mondjuk a felét csináld utána!
Vagy érd be azzal, hogy a csaj csak tusolt és körmöt vágott, a haját meg az anyja vágja. De semmi sírás a dzsungel miatt, tessék nyalni rendesen!
Tévedésben élsz.
Csak egy példa. Volt olyan lakótársam, akiről megtudtam, hogy soha nem mos fogat, csak szájvízzel átöblíti...
17 Multkor olvastam itt egy fogmosos kerdest, masik kategoriaban, tobben is irtak, hogy evek ota nem mostak fogat, mert nem attol fugg, budos-e a szajuk, hanem az etkezestol es ok mivel normalisan esznek, nem budos a szajuk... :D A szajbuz volt a kerdes, hogy miert budos a kerdezo szaja, ha rendszeresen most fogat, a szobatarsae meg nem, akit alig-alig lat fogat mosni.
Hat az egy dolog, ha nem budos a szaja valakinek, de azert durva eveket lenyomni fogmosas nelkul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!