Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ronda, igénytelen férfiak miért utasítják el a csúnya lányokat?
nekem is volt már olyan hogy egy kategóriákkal lejjebb lévő lány "utasított el" vagyis hát inkább csak beszólt meg lenézett, mert a barátnőjére hajtottam.
Mikor mondtam neki, hogy tükörbe kéne nézni először...akkor emg megsértődött..:D
Mert pénzért megkapják a fullos testű prostikat is, ráadásul a legtöbb férfi tök jól elvan egyedül, szingliként, még élvezi is, hogy nincs, aki cseszegesse, szóval minek akarnának egy dagadt fostartály nővel kapcsolatot?
Hát ez van, sakk-matt, a nők vagy lejjebb adják a tökéletesen irreális igényeiket és megpróbálnak legalább egy kicsit megfelelni a férfiak elvárásainak, vagy vehetnek macskát és megtanulhatnak pulóvert kötögetni, és szenvedhetnek magányosan egész életükben, aminek a vége jó eséllyel öngyilkosság lesz, úgyhogy legalább nem tart sokáig.
Kérdező, egyáltalán honnét veszed, hogy csúnya lánynak kell ronda, igénytelen férfi?
Frászt, nekik is ugyanúgy a kigyúrt gazdag alfa pasi kell.
Ahogy pedig írták előttem, pénzért még mindig kaphatnak csodaszép prostit, akit gyakran még átlagférfi se kap. Tehát mi a jobb szerinted? Megosztozni másokkal egy dúsan terített asztalon, vagy egyedül megenni a szart?
A kérdés költői, nem várok rá választ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!