Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy, hogy nincs csúnya lány csak igénytelen?
Hááát azért tudnék olyat mutatni, hogy na.
De egyébként igaz.
#4: Gondoltam, hogy valaki ilyen extrém példákkal fog előrukkolni. Arról nem is beszélve, hogy ez a csaj igénytelen, hiszen valaki csak a genetika miatt nem lehet ilyen disznó. A három alapkövetelményem között ez azért szerepel. Harmadszor pedig én Mo.-n ilyen csajt pokoli ritkán szoktam látni. De lehet megkövezni, az ilyen jellegű kövérség egyszerűen igénytelenségre vall, ennyi.
Azonban ez pl. számomra már a szexis kategória: [link]
A férfiak túlnyomó többsége pedig biztos, hogy nem ezen a véleményen van.
Ácsi. Ennek a nőnek szép arca van. Egyáltalán nem átlagos. Az átlagosak itt vannak:
Szerintem igazad van és fordítva is igaz.
Csak az én meglátásom szerint míg Magyarországon általában 10nőből 7 igényes, férfiból maximum 4, és 2 meg olyan szoszo, a többi nem. Pedig én ugyanezt szoktam nézni minden nap, hogy gyakorlatilag minden férfiből tudnék jó pasit csinálni, de a legtöbb olyan szörnyen igénytelen (és itt zsíros hajra, foltos szakadt béna ruhákra, sárga fogakra gondolok, nem ám kidolgozott felsőtestre...), hogy borzasztó.
Én igényes vagyok, de picik a szemeim, kicsi a homlokom, kerek képem van, hülyén áll az orrom, béna az anyagjegyem(mondjuk attól előbb-utóbb megszabadulok.)
Még a smink a plusz,ami segít, de az se sokat. :D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!