Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak hogy ha szerinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ha szerintem egy nagyon csúnya lány vagyok, aki egy fiúnak sem kell?

Figyelt kérdés
Régebben még rondábban néztem ki mint most, nem csodálom hogy a fiúknak nem tetszettem vékony szemöldökkel. Viszont ennek ellenére, még ha rövidebb ideig is, de jártam egy helyesebb pasival is. A szemöldököm már vastagabb, viszont így is csúnya vagyok még, és nem kellek senkinek.
2016. máj. 22. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:
30%

Először is ne füllents (majdnem azt mondtam, hogy ne hazudj)

ha punzid van, akkor már kellesz a férfiaknak. Ez 100%

2016. máj. 22. 14:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Eddigiek alapján nekem inkább úgy tűnik hogy a kereslet nem találkozott a kínálattal. Vagy inkább csak nem vettétek észre egymást.

Rajtad kívül jelezte valaki hogy ronda lennél?

A szemöldökön kívül is van ami nem tetszik magadban?

2016. máj. 22. 14:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát amúgy más nem igazán mondta rám hogy ronda lennék, de tudom hogy az vagyok. :(
2016. máj. 22. 14:48
 4/6 anonim ***** válasza:
51%
Küldj egy képet.
2016. máj. 22. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ahha, szóval ha szerinted ronda vagy, akkor neked van igazad biztosan, bármit is mond a világ :)

Ok

Akkor mese nincs a saját hiedelmeiden kell változtatni. Ilyet is lehet és neked jót tenne.

2016. máj. 22. 14:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te is egy önértékelési zavaros lány vagy. Nem csúnya.
2016. máj. 22. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!