Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok amikor “igénytelen”pasiról beszélnek akkor tulajdonképpen a csúnya pasikra utalnak?
Számomra az igénytelen:
-nem mosakszik rendszeresen és hajat sem mos legalább 3 naponta
-nem mos fogat legalább egyszer
-nem vágatja rendszeresen a haját, szakállát (hogy fazontól függően ápoltan nézzen ki)
-gusztustalanul takargatja a kopaszodásfoltját ahelyett, hogy egy normális frizurát választana
-nem jár rendszeresen fogorvoshoz (félévente), van lyukas foga, amit nem tömet be, fogköve, amit nem szedet le, hiányzó (front)foga, amit nem pótoltat
-nem mos arcot reggel és este, ha száraz a bőre, nem krémezi, csak hagyja hámlani
-korpás vagy zsíros a haja
-nem használ (megfelelő) dezodort és a nap végére izzadtságszaga lesz (ez lehet műszálas pólótól is, mindenesetre undorító)
-nem törli ki megfelelően a seggét és olyan lesz az alsója
-nem mossa ki rendesen a farkát és a heréit is
-nem borotválja vagy trimmeli magát a farka körül
-a körmeit nem vágja rövidre és/vagy retkesek
-a szemöldöke összeér és nem szedi ki a közepén a szőrt
-kilóg az orrszőre, fülszőre
-retkes vagy gyűrött a ruhája, egy pólót vagy alsót több napig hord, akkor is, ha lenne lehetősége cserélni, mert pl nem vendégségben van
Ha az otthonát is beleveszem, csak hogy pár klasszikust említsek:
-húgycsöppös a wc körül, mert állva pisil és nem takarítja fel
-mosatlan edények, okádék ráégett kaja és zsír a tűzhelyen
-a wc alja barna, mert megállt benne a húgykő és társai
-a szakálldarabok bele vannak kövedve a csapba és a szappanba
-retkes a törülköző, mert 2 hónapja nem cserélte legalább
-szőrös/poros/redvás a szőnyeg
-bele van kajálva az ágyba
21
És ha ezek megvannak akkor már nem is érdelel a genetika ugye
23 Nem ezt mondtam. Hanem azt, ha valaki ezeket nem teljesíti, akkor sem érek hozzá, ha az atyaisten.
Nekem sem az ápoltságomra gerjednek a férfiak, hanem a melleimre, a kerek seggemre, az izmos combjaimra, a számunkra szimpatikus arcomra, amiken bizonyára sokat rontana az ápolatlanság, de szarból várat építeni nehéz lenne, akárhogy súrolod és krémezed magad.
25
Tehát beismered, hogy az igénytelen pasik többsége szar pasi, mert hiába próbálkoznak úgyis csak szarok maradnak.
"Tehát beismered, hogy az igénytelen pasik többsége szar pasi, mert hiába próbálkoznak úgyis csak szarok maradnak."
Nem én írtam a választ, de reagálok. Az igénytelen pasik egy része sz.ar pasi, a másik része viszont nem. Aki ronda, az nekem pl. akkor sem kellene ha fejen állva pörögne, ez is igaz. Viszont, ha nincs alapvetá igényességre igénye, akkor emberileg is jó eséllyel vagy undormány vagy nem ezen a világon él, ezért kollégának/ismerősnek sem szívesen fogadom el.
Másrészt pedig, ha igényes, kihozza magából a maximumot, akkor még ha mondjuk nekem nem is tetszik, találhat olyan nőt, akinek igen, vagy még ha nem is top 10-es pasi, valami vonzót találnak benne, és lehet kapcsolata.
Szóval, akár sz.ar pasi, akár nem, érdemes küzdeni, adni magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!