Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan nővel, akinek a napi sminkje 10 féle kencéből áll?
Nincs rajtam "3 réteg" smink, és nem bánok rosszul a sminkkel. Még arra is figyelek, hogy a bőröm altónusának megfelelő termékeket válasszak, valamint az a mottóm, hogy "a kevesebb több". Kifejezetten természetes sminkeket készítek hétköznapokra (csak a rúzs erősebb néha, ha épp az illik a ruhámhoz), nem kompenzálok semmit, egyszerűen szeretem, hobbiként is funkcionál nekem. Nincsenek pattanásaim, simán vállalom magamat bármikor smink nélkül, alapozóból, korrektorból is enyhe fedésűt használok.
Ja, és természetesen magamnak vásárolom meg ezeket, mivel van jól fizető munkám. Felszínes sem vagyok, nem megyek csak a külsőségekre és a pénzre, sokkal több belső értékem van, mint némelyik slamposabb nőtársamnak, mivel nem csak ettől függ, mindenféle variáció lehetséges.
"sokkal több belső értékem van, mint némelyik slamposabb nőtársamnak"
Ja, felszínes nem vagy, de lenéző és beképzelt az igen. Miért ítélkezel a másik felett?
Remélem tudod, ha nem natúr, természetes összetevőkből álló termékeket használsz, akkor tönkre fogod tenni a bőrödet. Felőlem csináld, de majd 10 év múlva 20 évvel öregebbnek fogsz kinézni, ha nem lesznek rajtad a termékek.
Egyébként tényleg, mi szükség van az ilyenekre, ha egyébként is szép az arcod? Na látod, a szépből így fogsz csúnyát csinálni, mert tudatosan rombolod.
Miért, a primer+alapozó+korrektor+púder az hány réteg? 😀
Nekem mindegy amúgy, a lényeg hogy neked tetszik. De akkor miért tetted fel a kérdést, valakinek mégsem tetszel így...
"Ja, felszínes nem vagy, de lenéző és beképzelt az igen. Miért ítélkezel a másik felett?"
Miért lennék beképzelt? Nem is ismersz. Csak van önbizalmam, tudom, hogy vannak belső értékeim. Te nem így gondolsz magadra? :) Olyat nézek le és olyan felett ítélkezek, akit ismerek. Ismerek olyan nőt, aki szinte egyáltalán nem ad a külsőségekre, és nagyon taszító jelleme van. Olyat is, aki az ellenkezője. Nem azt mondtam, hogy többet érek az olyan nőknél, akik nem sminkelnek vagy nem adnak annyit magukra, hanem azt, hogy a belső értékek nem ettől függnek.
"Remélem tudod, ha nem natúr, természetes összetevőkből álló termékeket használsz, akkor tönkre fogod tenni a bőrödet. "
Nem attól függ, hogy full természetesek-e az összetevők, hanem attól, hogy az adott összetevőről mit mond a tudomány, mik a tulajdonságai, milyen a hatása a bőrre, mit hoztak ki a tanulmányok. Erre pedig kiemelten figyelek. A bőrbarátabb kozmetikumok pedig jóval drágábbak is, mégsem sajnálom rá.
"Egyébként tényleg, mi szükség van az ilyenekre, ha egyébként is szép az arcod? "
Mert nekem hozzátartozik az összhatáshoz, még szebbnek érzem magam, és mint mondtam, hobbi is.
"
Miért, a primer+alapozó+korrektor+púder az hány réteg? "
Ebből az első és az utolsó az nem is látszik. De jobb esetben a másik 2 sem annyira. Nincs bevakolva a fejem. Alacsony fedésű az alapozóm és a korrektorom is, a primer hidratáló hatású, nappali krémet is kiváltja, de az arcommal látványra semmit sem csinál, a púderem meg nem fed, mivel csak átlátszó fixáló púder.
"De akkor miért tetted fel a kérdést"
Csak kíváncsiság. :) Egy fajta "kísérlet".
Napi szinten sminkelem magam, még több terméket is használok, mint amiket leírtál.
Igényesen csinálom, jól áll. Soha senkit nem zavart még. Sőt, többször is megdicsértek már férfiak, hogy szépen sminkelek.
Volt egyszer egy fiú szaktársam, aki utálta a sminket. Mindig mutogatta nekem a smink nélküli lányokat, az egekbe magasztalta őket. Rengetegszer kifejtette, hogy nem érti miért sminkelek ennyit. Egy idő után mégis szerelmes lett belém, pedig amint leírtam, egyáltalán nem vagyok sminktelen.
Ezzel csak azt akarom, hogy ha esetleg valaki kimondottan ellene is van, de a személyiséged tetszik neki, és egyébként vonzódik hozzád, nem hiszem, hogy ez kizáró ok lehet. Mostmár a fiú sem ítélkezik ilyen gyorsan, és egy erősebben sminkelő lánynak is ugyanúgy ad esélyt
Persze mindig lesznek, akik a természetességet preferálják, de ha amúgy jól nézel ki és jófej is vagy, nem hiszem, hogy elutasítanának azért, mert nem teljesen natúr az arcod.
A fixáló sprayt nem gondolom kencének, a pasik meg biztos tudják mi az a hidratáló primer. Egyébként hobbisminkesként van hogy kék vagy zöld szemsminkkel mászkálok, de nincs bajom az arcommal, smink nélkül is leugrok a boltba vagy átmegyek egy baráthoz. Szóval én azért jóval erősebben szoktam mint te, és soha nem zavart még senkit, sőt dicsérni is szokták. Igényesen csinálom meg. Drága cuccokat használok és gyűjtöm is, de nem erre verem el az összes SAJÁT pénzem csak jut rá. A páromat egyáltalán nem zavarja, tetszik is neki. Sosem vetettem vele magamnak semmit, ajándékba vett már nekem teljesen magától, meglepetésnek. Nem kompetenzálok vele semmit, hobbi, szeretem csinálni, alkalmanként másokat is sminkelni.
Kérdésedre válaszolva ez egy full natúr smink, ennyit sokan használnak. Ha tényleg szépen megcsinálod kb nem is látszik. Nem tudom milyen válaszokat vártál. Akit ennyire zavar egy ilyen szolid smink is, miért kár ha nem jön össze veled? Te ilyen vagy, majd lesz aki így fogad el, bár a többséget hidd el hogy ennyi abszolút nem zavarja. Én is találtam olyat akinek így vagyok jó a színes sminkjeimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!