Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ti összejönnétek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti összejönnétek ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

Még sosem volt barátom, nem is nagyon érdeklődik utánam senki.

Szerintetek mi lehet a baj?

Általában farmerbe,szoknyába pólóba, pulcsiba járok és sportcipőbe. A ruháim teljesen átlagosak.

A hajam a hátam közepéig ér,sötétszőke,egyenes. Általában copfban hordom, de néha kiengedem.

Nem nagyon sminkelek, mert nem nagyon bírja az arc bőröm és pénzem se lenne rá. Az arcomat is ápolom, oda figyelek rá. Régen elég pattanásos volt az arcom, de szerencsére ez már nagyjából elmúlt.Egy-kettő néha előjön, ha túl sok csokit eszek.

A szemeim barnák.

167cm magas vagyok, kb 60 kg.

Hát a belső tulajdonságaim nem tudom milyenek.Nem tudom jellemezni magam belső tulajdonság szerint. Azt tudom hogy nem vagyok valami nyitott, elvileg nagyon távolságtartó típus vagyok,félek a fiúktól. Nem akarok, nem is szeretek utálkozni, próbálok mindenkivel kedvesen bánni.

Próbálok nyitottabb lenni.

Szeretek a barátnőimmel lenni, hülyéskedni, de bulizni nem. Nem bírom a tömeget, a hangos zajt.

Imádom az állatokat, az életemet adnám a hörcsögömért. Olvasok, zenéthalgatok, kirándulók,játszok.

Ezeket szoktam csinálni. Persze mást is de ezek az alapvetőek.

Szerintetek miért nem tudok párkapcsolatban élni? Mit csinálok rosszul? Miért nem szeretnek engem a fiúk?

2020. márc. 21. 01:49
1 2
 1/19 opened paradise ***** válasza:
92%

A leírás alapján én elég fiatalnak tippelnélek,szóval ne aggódj, fog ez még változni.

Illetve azt is írtad, hogy nem szívesen nyílsz meg, nem jársz el barátnőiddel se bulizni. Így is bőven van lehetőséged ismerkedni,nincs ezzel baj, csak kevésbé fog magától kialakulni. Tehát valamennyire azért próbálkoznod kell, ha amúgy kellemetlen, meg nehéz is. Vagy jóval tovább várni.

2020. márc. 21. 02:17
 2/19 anonim ***** válasza:
87%

Próbáld a másik helyzetébe gondolni magad és hogy te milyen emberrel beszélgetnél vagy ismerkednél szívesen. Olyannal aki magában van és elzárkózik, vagy olyannal akivel lehet társalogni, barátkozni, viccelődni és hülyéskedni?

Egy kicsit legyél nyíltabb, merd felvállalni önmagad. Nem kell mindenkivel jópofizni vagy kedveskedni ahogy írod, ugyanúgy lesz aki nem fog kedvelni, pedig nem csináltál semmit. Ezt nem tudod kikerülni, ilyenek az emberek. Azzal hogy semleges vagy és elbújsz, viszont a mostani helyzetet éred el, azaz elzárod magad az új emberektől és talán akiket most a barátnőidnek tartasz, lehet ők sem úgy látnak ahogy te szeretnéd.

Próbálj azon dolgozni, hogy ismeretlennek is mersz adni magadból (ha szimpatikus), akár csak barátilag és felvállalni amilyen vagy.

2020. márc. 21. 04:21
 3/19 anonim ***** válasza:
76%

Foglalkozz önismerettel, hogy megismerd magad, hogy tudd utána jellemezni, hogy milyen is vagy. Rengeteg cikk, hanganyag, előadás és könyv van fent a neten a témában. A hibáidat javítsd ki.

Kezdj el sportolni, hogy jobb alakod legyen.

2020. márc. 21. 06:10
 4/19 anonim ***** válasza:
11%
Dagi vagy.
2020. márc. 21. 06:44
 5/19 anonim ***** válasza:
17%

Vajon én vagyok az egyetlen aki nemhogy le sem szarja hogy milyen szeme van az embereknek, de még csak nem is tudja a körülötte lévők szeme színét? Csak mert innen nézve elég furcsa hogy hogy leírod, de a belső tulajdonságaidról egy sort nem tudsz kinyögni.

Vajon mennyit olvashatsz ha nem tudod leírni az olyan szavakat, szó-összetételeket (?) mint zenét hallgatok, kirándulok?

Én is szeretem az állatokat, de soha nem adnám az életemet egy hörcsögért.

A leírtak alapján egy túlfejlett 13 éves lehetsz, szóval...

1. Tini párkapcsolatok kategória

2. Rengeteg időd van még

3. Ilyen korban gyorsabb az anyagcsere, így tényleg fogynod kellene

2020. márc. 21. 07:00
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Ne haragudj.
2020. márc. 21. 07:05
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Vagy tizenéves vagy, vagy megragadtál egy tizenéves szintjén.

A leírásod alapján olyan vagy, mint az összes tiniregény női főszereplője. Ami nem baj, de a személyiségfejlődésben ez még a lárva állapot. Ha fejlődsz, pillangó lesz belőled, akinek van konkrét érdeklődési köre, szenvedélye, öltözködési stílusa, stb. Az, hogy legyen kifejlettebb személyiséged, elengedhetetlen egy ismerkedéshez.

A helyedben foglalkoznék egy csomó dologgal, ami elsőre nem érdekel. Pl, olvasnék bevezető műveket a közgazdaságtanba, művészettörténetbe, a kommunikációról, stb. Kipróbálnék egy csomó otthoni mozgást a YouTube videók segítségével. Rendszeresen olvasnék híreket. Tanulnék valamit a nagyszüleimtől, pl horgolni. Ráfeküdnék a nyelvtanulásra.

Ha próbálkozol, egy szép napon rátalálsz arra, aki vagy.

2020. márc. 21. 08:07
 8/19 A kérdező kommentje:
Mennyit kéne fogyjak, jól nézzek ki? Az a baj, hogy semmiféle sportolási lehetőségem nincs.
2020. márc. 21. 08:37
 9/19 anonim ***** válasza:
12%
#8 Ez csak kifogás! Otthoni edzéshez nem kell semmi, csak Te! Fekvőtámasz, guggolás, hasazás stb.. Am, egy húsz kilót le kéne dobnod sztem.
2020. márc. 21. 08:43
 10/19 A kérdező kommentje:
40 kg nem lenne kevés? Akkor már kilátszódna minden csontom.
2020. márc. 21. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!