Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti összejönnétek ilyen lánnyal?
Még sosem volt barátom, nem is nagyon érdeklődik utánam senki.
Szerintetek mi lehet a baj?
Általában farmerbe,szoknyába pólóba, pulcsiba járok és sportcipőbe. A ruháim teljesen átlagosak.
A hajam a hátam közepéig ér,sötétszőke,egyenes. Általában copfban hordom, de néha kiengedem.
Nem nagyon sminkelek, mert nem nagyon bírja az arc bőröm és pénzem se lenne rá. Az arcomat is ápolom, oda figyelek rá. Régen elég pattanásos volt az arcom, de szerencsére ez már nagyjából elmúlt.Egy-kettő néha előjön, ha túl sok csokit eszek.
A szemeim barnák.
167cm magas vagyok, kb 60 kg.
Hát a belső tulajdonságaim nem tudom milyenek.Nem tudom jellemezni magam belső tulajdonság szerint. Azt tudom hogy nem vagyok valami nyitott, elvileg nagyon távolságtartó típus vagyok,félek a fiúktól. Nem akarok, nem is szeretek utálkozni, próbálok mindenkivel kedvesen bánni.
Próbálok nyitottabb lenni.
Szeretek a barátnőimmel lenni, hülyéskedni, de bulizni nem. Nem bírom a tömeget, a hangos zajt.
Imádom az állatokat, az életemet adnám a hörcsögömért. Olvasok, zenéthalgatok, kirándulók,játszok.
Ezeket szoktam csinálni. Persze mást is de ezek az alapvetőek.
Szerintetek miért nem tudok párkapcsolatban élni? Mit csinálok rosszul? Miért nem szeretnek engem a fiúk?
"40 kg nem lenne kevés?"
Hogy a bánatba nem? Az már erősen alultáplált. Ha most 60 vagy, akkor 5 kilót fogyhatsz, aztán meglátod mi a helyet. Lehet, hogy nem is kéne egyáltalán fogyni, ezt már csak kép alapján lehet megmondani.
Szerintem mi a baj veled?
- Nem jársz csinos ruhákban, cipőkben.
- Nagyon visszafogott a frizurád.
- Nem sminkelsz, pedig kis szemfesték sokat számít.
- Nincs pénzed sminkre!? Szegény vagy, ez gondolom az öltözködésedben visszaköszön.
- Nem tudod jellemezni magad. Minimális önismereted van.
- Zárkózott vagy.
- Félsz a másik nemtől, így esélyt sem adsz nekik.
- Nem jársz bulizni, ami még nem nagy baj, de más társaságba sem jársz, ahol fiúkkal barátkoznál.
- Hobbijaid között nincs semmi igazán érdekes. Unalmas emberre utal.
Az viszont nem igaz, hogy nem lenne kérőd. Egyszerűen nem teremtesz olyan lehetőségeket, ami engedné a fiúk közeledését.
Ebből nem derül ki, mi a baj veled, de ha egy nő nem talál pasit, az két okból lehet:
1. Nagyon magasan vannak az igényeid, és csak azoknak a férfiaknak adnál esélyt, akik olyan jól néznek ki, hogy bármelyik nőt megkaphatnák.
2. Valamilyen szoftverhibád van, amit nem veszel észre magadon.
Mennyi idős vagy?
Nem nem szeretnek a fiúk, hanem nem ismernek meg. Nem jársz el sehová, mindig csak lányokkal lógsz maximum, hörcsögöd van és gyakorlatilag még te sem ismered magad.
Az, hogy mások mit mondanak milyen vagy, az csak egy indikátor, magadat jellemezd elsőként, gondold át milyen ember vagy, egy kapcsolatban mi az amit megtennél másért, mi az amit tudnál nélkülözni, de ez egy folyamat.
Nyiss a világ felé és a világ is nyitni fog feléd.
Lehet közhelyesen hangzik de igaz.
Mert egyébként semmi különösebb probléma nincs veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!