Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan nővel, akinek a napi sminkje 10 féle kencéből áll?
A tiz az nem nagy szam, ha tiz perc alatt fel tudod dobni, es utana nem nezel ki ugy, mint aki festekbe esett.
No, akinek tiznel tobb fiszfasz van a neszesszereben, de fentebbi verzio.
Tudja őket használni? Szép lesz a végeredmény?
(Esetleg: képes magának finanszírozni? Nem dob ki rá irreális összeget?)
Ezek a kérdések fontosabbak, mint hogy 5 vagy 15 darab termék.
Most egy kicsit meglepődtem, hogy néhány ember szerint a sok smink = jólápoltság.
Ezek szerint ha rajtam nincs három réteg, akkor nem vagyok ápolt. 🙁
15 Meg mondjuk az se mindegy, mi az alap, mert vannak azert nok akiknek ugy nez ki a bore, hogy tenyleg apolatlannak nez ki smink nelkul a feje. Lehet mondani erre a kozmetikust, de nem lesz nyilvan egy alkalom utan szep + otthoni odafigyeles is kell, kajara is, stb...
En mondjuk csak sapadt vagyok, emiatt joval erosebben latszanak a lila karikak a szemem alatt es emelle az orcaim pirosak, szoval alapozo nelkul ugy nezek ki, mint egy alkoholista akinek bevertek, vagy nem tudom, a szemeim meg picik, szoval a szemsmink “kotelezo”, de latok olyan noket akik siman szebbek nalam nulla sminkkel, szoval abszolut adottsagoktol fugg.
De mondjuk egy ragyas boru, tag porusu, zsiros homloku not ja, apolatlannak gondolok, mig mondjuk ha ezt elrejti sminkkel, akkor nyilvan nem latom a hibait, szoval nincs mit gondolnom rola. Viszont mint irtam, nem igazan szoktam ezzel foglalkozni es szerintem masok sem, altalaban a magunk “lelkibekeje” erdekeben sminkelunk, nem azert, hogy azt nezegessuk, ki az aki nem teszi...
"Nem. Túl nagy a karbantartási igénye, olyan kocsit se vennék amit 300 kilométerenként kell szervízeltetni.
" Anyádat milyen autónak tartod? K-rva unalmas már, hogy pár lúzer úgy tesz, mintha a nők nem dolgoznának...
Hát nem tudom, rengeteg nőt látok, fiatal lányokat is, akik borzalmasan bánnak a sminkkel. Elütő színű, fénylő alapozó, csúnyám kihúzott szemöldök, igénytelen műszempilla, travis kontúrozás, stb. A pattanások zöme ráadásul jobban látszódik az alapozó alatt.
És igen az tény, hogy legtöbb ember a natúrnak ható enyhe sminket észre sem veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!