Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, összejönnétek egy olyan pasival aki nem az esetetek viszont iszonyatosan gazdag?
Figyelt kérdés
2020. febr. 10. 16:43
1/12 anonim válasza:
Attol fugg mennyire nem az esetem es szellemileg mennyire pendulunk egy huron. Ha neki az elet csak a penzrol szol, akkor nagyon nem.
2/12 anonim válasza:
Kiegeszites: olyannal viszont osszejottem mar, aki nem gazdag, nem is volt az esetem de nagyon muvelt, okos es humoros volt a csavo. Lassan 9 eve hogy vele vagyok, es mai szemmel nezve nem is ertem hogy nem volt eleinte az esetem. ;)
Sztem a gazdagsag onmagaban nagyon keves. Ha csak egy “ujgazdag hulye” ertsd paris hilton csak pasiban- tegyuk fel, az max bulizasra jo es max 25 eves korig. De komolyan nem lehet venni egy ilyen pasit.
3/12 anonim válasza:
"egy “ujgazdag hulye” ertsd paris hilton csak pasiban"
Paris Hilton nem újgazdag. Újgazdag az első generációs, hirtelen meggazdagodott ember.
5/12 anonim válasza:
Miért tenném, ha lehetnék boldog is?
Jó állásom van.
6/12 anonim válasza:
Nincs az a pénz, amiért én elviselném egy számomra nemkívánatos ember társaságát. És akkor intim közelségről még nem is beszéltünk.
8/12 anonim válasza:
Csak azért, mert gazdag, nem. Azt az életszínvonalat, amire vágyom, simán megteremtem saját magamnak. Képzeld, ilyen is van.
9/12 anonim válasza:
Nem. Senkivel nem jönnék össze a pénze miatt.
10/12 anonim válasza:
Lattal mar olyan ronda pasit aki gazdag es ne lenne jo noje ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!