Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, összejönnétek egy olyan gazdag férfival, aki nem engedne titeket a saját pénze közelébe? Felesbe fizetnétek mindent, bármiről is legyen szó. Saját munkahelyel kéne hogy rendelkezetek. Meglenne a kémia?
"Saját munkahelyel kéne hogy rendelkezetek."
Mért?
Ha ő gazdag és nem állásból él, nekem mért kéne abból?
Nem illik össze egy szabadúszó egy állásban dolgozóval.
"Felesbe fizetnétek mindent, bármiről is legyen szó."
Az azért is érdekes, mert ha a nő keres nettó 88 000 Ft-ot, és beülni nem tud, csak a parkban papírpohárból vizet inni egy randin, és ez neki megfelel, akkor a GAZDAG férfinek is ez megfelel? Mert én úgy tapasztaltam, már csak 3x-os jövedelem esetén is igénye van a gazdagabbnak, hogy drágábban fogyasszanak, és hogy teljesüljön a saját igénye, meghívja arra a partnerét, amit amúgy az nem venne igénybe.
Nem tudna felesbe fizetni. En nem vagyok gazdag de felesegem keptelen lenne mindennek a felet fizetni mert nincs annyi ora egy napban amennyit naponta dolgoznia kellene hozza.
Igy a kerdesed keptelenseg .
Nem. Nem kedvelem a fillérb...szó személyiséget. Az ilyen a bajban azonnal utcàra dobna ha ne adj isten elveszteném az àllàsom és mehetnék a híd alà. Kösz nem . Èn igazi tàrsra vàgytam , szerelemre, jóban rosszban együtt. Közös otthon, közös pénzkereset, közös hàzimunka, közös kassza.
Mindketten dolgozunk de ha a màsik bajba került, igenis segítettünk, ugyanúgy ettem, fürödtem, melegedtem, költöttem mikor nem volt épp munkàm, mert a férjem segített a bajban, és eltartott mindkettőnket, ahogy én is , amikor ő került àtmenetileg ilyen helyzetbe.
Mi így élünk kérdező 12 éve.
Külön kassza, rezsi, kaja, felújítás, műszaki eszközök, nyaralás felesben, a többit mindenki saját pénzből.
Asszony 10 évig 3X annyit keresett mint én, utána fordítva.
Igényeket átbeszéljük, nagyjából azonosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!