Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti sosem érzitek a párotok rossz szagát? Mikor illik össze két illat?
A dohányzást nem bírnám elviselni, az undorít.
A saját testszag nem. Nyilván a csípős izzadságszag vagy a már említett szájszag kicsit igen, de mivel a párom azért ad a higiéniára, így az sem jelent gondot.
Amúgy mióta együtt élünk, egyáltalán nem érzem a szagát, ahogy a sajátomat sem...
Eddig akihez vonzódtam, azt izzadtan sem éreztem büdösnek, sőt esküszöm, még a wc sem volt utánuk olyan kellemetlen, mint mások után.
Szerintem akik valóban vonzódnak egymáshoz, azok szagokban is passzolnak. Nem is feltétlen kellemesnek érzik a rossz szagokat, hanem csak kevésbé kellemetlennek.
A barátnőm szaga, ha megizzad (futás, edzés után, vagy egy hosszú nap után) kicsit se zavar. Az csak az ő saját illata, csak sokkal töményebben, amit tulajdonképp szeretek :)
A lábszag edzés után lazán kibírható, de pl. egész nap gumicsizma hordás után már erősen necces. :DDD
Viszont a szájszag más téma, reggelente van h nincs sok kedvem csókolózni vele, de azért az még elmegy. De ha kaja után van, főleg ha olyat eszik amit én utálok, vagy ha brutál hagymaszaga van, na azt ki nem bírom :D adok neki egy ráót akkor elviselhetőbb. Ugyanez a helyzet alkohollal, cigivel, ha megérzem, inkább iszom egy sört / rágyújtok én is (nem vagyunk dohányosok amúgy, csak nagyon ritkán) mert úgy nem érzem.
A dohányzás amúgy sztem rengeteget ront a helyzeten, sztem ha nem dohányzik mindkét fél az hosszútávon nagyon kiábrándító annak aki nem cigis. Mert tényleg elég büdös lesz mindened :/
Exemen sosem éreztem, most hogy így elgondolkoztam ezen...érdekes.
Én(a férfi) , keményebb munka után sokszor éreztem magamon hogy igazán büdös izzadtság szagom van. Ex ekkor is azt monda hogy nem vagyok büdös , jó szagom van , és még képes volt odabújni, odadugni a fejét és szagolgatni, azt mondta vonzó illat. :) Ez így volt szó szerint .
Dohányosoknál már hallottam hogy felerősíti a rosz szagokat,ízeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!