Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti sosem érzitek a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti sosem érzitek a párotok rossz szagát? Mikor illik össze két illat?

Figyelt kérdés
Ha valakiknek passzol a testszaguk, akkor sosem éreznek rossz szagot a másikon? Még ha sokat futnak sem? Vagy csak nem zavaró? Esetleg lehet, hogy valakivel összeillek, de a dohányzás elrontja? Az mennyire zavar be?

2018. márc. 19. 18:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ha az alap testszaga nem tölt el undorral akkor rendben van a dolog. Reggel pedig mindenkinek büdös a szája, sport után is mindenki büdös, és a reggeli szarás se rózsaillatú.
2018. márc. 19. 18:52
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően nagyon tetszik a párom természetes illata, de természetesen érzem, ha megizzad és izzadság szaga van. Azt is érezném, ha dohányozna, büdös lenne.
2018. márc. 19. 18:53
 3/15 anonim ***** válasza:
45%
Dehogynem. Ha budos akkor budos. Az izzadsag szaga senkin nem kellemes, a budos szaj sem reggel es az egyeb kellemetlen szagok sem. Furdes utan termeszetesen jo illata van akar egesz nap is, ha nem izzad le, nem csak amig tart a tusfurdo.
2018. márc. 19. 19:04
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

A dohányzást nem bírnám elviselni, az undorít.

A saját testszag nem. Nyilván a csípős izzadságszag vagy a már említett szájszag kicsit igen, de mivel a párom azért ad a higiéniára, így az sem jelent gondot.

Amúgy mióta együtt élünk, egyáltalán nem érzem a szagát, ahogy a sajátomat sem...

2018. márc. 19. 19:26
 5/15 anonim ***** válasza:
Meg kell fürödni, és nincs ilyen gond.
2018. márc. 19. 19:57
 6/15 anonim ***** válasza:
72%
Eddig két tartós kapcsolatom volt egyiknek sem éreztem izzadság szagát soha semmilyen testmozgás után sem és semmi büdöset nem éreztem rajtuk. A dohányzásról azt gondolom hogy ha mind a két fél dohányzik akkor nyilván nem zavaró. Általában mindig úgy van hogy ha az egyik dohányzik az zavarja a másikat. Én csak olyan párokat ismerek ahol vagy mind a kettő dohányzik vagy egyik sem. Szerintem ha két ember szereti egymást vagy össze illik akkor nem érezhetik egymást büdösnek. Volt egy srác annó aki nagyon tetszett nagyon vágytam rá de első találkozásnál olyan testszaga volt hogy rendesen zavarba jöttem tőle. De másnak tetszhetett mert azóta neki is van felesége gondolom ő azt nem érzi rajta amit én rajta.
2018. márc. 19. 20:18
 7/15 anonim ***** válasza:
73%

Eddig akihez vonzódtam, azt izzadtan sem éreztem büdösnek, sőt esküszöm, még a wc sem volt utánuk olyan kellemetlen, mint mások után.

Szerintem akik valóban vonzódnak egymáshoz, azok szagokban is passzolnak. Nem is feltétlen kellemesnek érzik a rossz szagokat, hanem csak kevésbé kellemetlennek.

2018. márc. 19. 21:16
 8/15 anonim ***** válasza:
Én sem nagyon éreztem rossz szagát, vagy kevésbé zavart. Még a dohány sem vettem észre rajta, pedig azt tényleg utálom.
2018. márc. 19. 21:30
 9/15 anonim ***** válasza:
71%

A barátnőm szaga, ha megizzad (futás, edzés után, vagy egy hosszú nap után) kicsit se zavar. Az csak az ő saját illata, csak sokkal töményebben, amit tulajdonképp szeretek :)

A lábszag edzés után lazán kibírható, de pl. egész nap gumicsizma hordás után már erősen necces. :DDD

Viszont a szájszag más téma, reggelente van h nincs sok kedvem csókolózni vele, de azért az még elmegy. De ha kaja után van, főleg ha olyat eszik amit én utálok, vagy ha brutál hagymaszaga van, na azt ki nem bírom :D adok neki egy ráót akkor elviselhetőbb. Ugyanez a helyzet alkohollal, cigivel, ha megérzem, inkább iszom egy sört / rágyújtok én is (nem vagyunk dohányosok amúgy, csak nagyon ritkán) mert úgy nem érzem.

A dohányzás amúgy sztem rengeteget ront a helyzeten, sztem ha nem dohányzik mindkét fél az hosszútávon nagyon kiábrándító annak aki nem cigis. Mert tényleg elég büdös lesz mindened :/

2018. márc. 19. 21:58
 10/15 anonim ***** válasza:
61%

Exemen sosem éreztem, most hogy így elgondolkoztam ezen...érdekes.

Én(a férfi) , keményebb munka után sokszor éreztem magamon hogy igazán büdös izzadtság szagom van. Ex ekkor is azt monda hogy nem vagyok büdös , jó szagom van , és még képes volt odabújni, odadugni a fejét és szagolgatni, azt mondta vonzó illat. :) Ez így volt szó szerint .

Dohányosoknál már hallottam hogy felerősíti a rosz szagokat,ízeket!

2018. márc. 20. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!