Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők, összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, összejönnétek egy olyan gazdag férfival, aki nem engedne titeket a saját pénze közelébe? Felesbe fizetnétek mindent, bármiről is legyen szó. Saját munkahelyel kéne hogy rendelkezetek. Meglenne a kémia?

Figyelt kérdés
2018. okt. 27. 18:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
8%

"Felesbe fizetnétek mindent, bármiről is legyen szó. Saját munkahelyel kéne hogy rendelkezetek."

Ne várom el, hogy más tartson el, és van munkahelyem, sőt, a legtöbb nőismerősöm dolgozik (azért nem mind, mert vannak köztük gyeses anyukák) bármilyen érdekes és új infó ez...

Az első randin, felajánlom a közös fizetést,(előveszem a tárcámat), akkor pl. illik elutasítania, és volt már olyan, hogy azt mondták, majd a második randin fizethetek akár én (ebben benne van, hogy lesz második:)). De ha ő fizet a többin is, akkor sincs gáz, mert ha meghívom magamhoz, akkor én főzök, és én veszem hozzá az alapanyagokat, amivel "törleszthetek".

Később is tudjuk már párkapcsolatban támogatni egymást. Ha ő szűkölködik, akkor én "emelem fel", és ugyanezt várom el".

2018. okt. 27. 20:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem jönnék össze, mert elképzelhető, hogy komolyabbra fordulna a dolog (bár nálam nem, mert alapból össze sem jönnek ilyen férfival, de van, aki igen) és Nekem ez nem fér bele. Mármint, én keresek 140 ezret, ő meg 800 ezret, akkor felesbe fizetnénk a 140 forintos Pécsi Radler árát? Ebben hol a társas viszony, a megbecsülés? Meg hogyha én a 140 ezremből esetleg éhezni kényszerülök, nézi, hogy éhen halok? Nem, nem vagyok aranyásó, mert a vőlegényemmel viszonylag azonosan keresünk, de minden közös. Akkor is az volt, mikor nem voltunk jegyesek. Szóval nem sajnáltunk a másiktól 200 forintot.
2018. okt. 27. 20:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Ősember keress 1mamutot inkabb es teritsd le
2018. okt. 27. 22:39
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem,szóba sem állnék vele. Bár szerintem te pont hogy csóró vagy aki haragszik a nőkre, akiknek jól keres a párjuk. De ha nem is,akkor sem körülötted forog a világ,mindenki keresni fog egy igazi férfit helyetted.
2018. okt. 28. 05:10
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Már voltam két gazdag pasival.Semmi hasznom nem volt anyagilag belőlük, smucigok voltak a végtelenségig.Mégis velük voltam, hihetetlen mi?
2018. okt. 28. 09:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. okt. 28. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!