Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, összejönnétek egy olyan gazdag férfival, aki nem engedne titeket a saját pénze közelébe? Felesbe fizetnétek mindent, bármiről is legyen szó. Saját munkahelyel kéne hogy rendelkezetek. Meglenne a kémia?
"Felesbe fizetnétek mindent, bármiről is legyen szó. Saját munkahelyel kéne hogy rendelkezetek."
Ne várom el, hogy más tartson el, és van munkahelyem, sőt, a legtöbb nőismerősöm dolgozik (azért nem mind, mert vannak köztük gyeses anyukák) bármilyen érdekes és új infó ez...
Az első randin, felajánlom a közös fizetést,(előveszem a tárcámat), akkor pl. illik elutasítania, és volt már olyan, hogy azt mondták, majd a második randin fizethetek akár én (ebben benne van, hogy lesz második:)). De ha ő fizet a többin is, akkor sincs gáz, mert ha meghívom magamhoz, akkor én főzök, és én veszem hozzá az alapanyagokat, amivel "törleszthetek".
Később is tudjuk már párkapcsolatban támogatni egymást. Ha ő szűkölködik, akkor én "emelem fel", és ugyanezt várom el".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!