Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnétek olyan nővel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan nővel, akinek a napi sminkje 10 féle kencéből áll?

Figyelt kérdés
Hidratáló primer, alapozó vagy BB krém, korrektor, púder, bronzosító, pirosító, szempillaspirál, szemceruza, szemöldök gél, fixáló spray
2020. ápr. 2. 13:36
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
13%
Igen, szeretem, ha egy nő igényes.
2020. ápr. 2. 13:44
 2/32 anonim ***** válasza:
18%
Nem. Túl nagy a karbantartási igénye, olyan kocsit se vennék amit 300 kilométerenként kell szervízeltetni.
2020. ápr. 2. 13:48
 3/32 anonim ***** válasza:
93%
Senki nem fogja számolgatni. A végeredmény legyen igényes. Ne harsány és ne travi smink.
2020. ápr. 2. 13:49
 4/32 anonim ***** válasza:
30%

Nőként kérdezem: te attól érzed magad nőnek, ha ennyi mindent kensz magadra? Az önbizalmad növelését várod ettől?

Nem szükséges ennyi mindent magadra kenni, hogy szép legyél. :)

2020. ápr. 2. 13:58
 5/32 anonim ***** válasza:
24%
Nem, mert az ilyen nők általában felszínesek és a külsőségre mennek. Mondom, általában, de a tapasztalataim is ezt támasztják alá.
2020. ápr. 2. 14:00
 6/32 anonim ***** válasza:
78%
A fikázóknak írom, hogy én ezek közül az alapozó és a fixáló spray kivételével mindent használok napi szinten, ha elmegyek otthonról, de eddig még senki nem vette észre, hogy sminkelném magam. Nők sem, a férfiak pedig közismerten azt hiszik, hogy a "természetes" sminket viselő nők nincsenek is sminkelve, szóval ők pláne nem. Nem lenne semmivel kevesebb önbizalmam, ha nem használnék semmit sem, egyszerűen csak jól esik rendbe tenni magam és ápoltan indulni otthonról. Ahogy a többség pizsamában sem menne el otthonról, hiába "ruha" az is, ugyanígy jól esik nem azzal az arccal menni a dolgomra, amivel épp kikeltem az ágyból.
2020. ápr. 2. 14:20
 7/32 anonim ***** válasza:
16%
Tuti nem, kivéve, ha balesetből adódó, úgymond eü. dolog miatt teszi ezt.
2020. ápr. 2. 14:31
 8/32 anonim ***** válasza:
14%
Nem értek hozzá.Kicsit soknak tűnik.Biztos nem kompenzálni akarsz?
2020. ápr. 2. 14:50
 9/32 anonim ***** válasza:
64%
Ez nem is sok, csak a mindennapi rutin alap kellékei.
2020. ápr. 2. 15:05
 10/32 anonim ***** válasza:
92%

Ez egyaltalan nem sok. Bronzositot es primert nem hasznalok, utobbit mert amikor probaltam, nem ereztem olyan szintu kulonbseget, hogy nekem megerje es fixalot se, mert anelkul is ugyanolyan a sminkem egesz nap, de hasznalok szemhejfesteket ami a felsorolasban pl nincs. Ja, jelenleg korrektorom sincs epp, szoval a mai sminkem csak 7 kulonbozo elembol allt.

Velem osszejottek, es soha nem volt kifogasa a baratomnak ez ellen. Na jo, kiveve akkor, amikor regen meg a boltba is nekialltam sminkelni, es nem birta kivarni azt a 12 percet, de errol leszoktam😂 Barhova mashova megyunk viszont, mindig ugyanaz a rutinom.

2020. ápr. 2. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!